B düşük evet demirim de düşük d vitamini dediğin demir mi kuzum hergün pekmeze su karıştırıp içiyorum harici d vitamini de kullanıyorum coledan d
Yok canım demir için Ferro sanol duodenal kullaniliyor .
D vitamini bambaşka biseyanla kullanıyorsun
İyi kullanıyormuşsun da zzaten ama demek ki henüz yükselme yok

Yok canım demir için Ferro sanol duodenal kullaniliyor .
D vitamini bambaşka biseyanla kullanıyorsun
İyi kullanıyormuşsun da zzaten ama demek ki henüz yükselme yok
D vitaminini doktora gittiğimde hamile kalmak istediğimi söylemiştim o vermişti ama pekmezli su da yükseltiyormuş içiyorum bakalım

D vitaminini doktora gittiğimde hamile kalmak istediğimi söylemiştim o vermişti ama pekmezli su da yükseltiyormuş içiyorum bakalım
Niye doğrudan pekmez demedi acaba

Hidrojen oksijen pekmez bileşenleriyle tepkimeye girip daha mı faydalı oluyor ki

Niye doğrudan pekmez demedi acaba

Hidrojen oksijen pekmez bileşenleriyle tepkimeye girip daha mı faydalı oluyor ki
Aslında demir düşüklüğüm için doktor bi laç yazmıştı onu kullanıyordum ayriyeten ama yazdırmadım tekrar mideme ağır geliyordu dur e nabızdan bir bakayım ismine

Aslında demir düşüklüğüm için doktor bi laç yazmıştı onu kullanıyordum ayriyeten ama yazdırmadım tekrar mideme ağır geliyordu dur e nabızdan bir bakayım ismine
Evet ağır bı ilaç

Gynoferon muş adı tekrar yazdırmadım doktora da ağır gelince annemde dedi pekmez iç öyle yapıyorum artık
Pekmezden başka bir de
Çiğ badem çiğ fındık
Seviyorsan eger hergun bir yumurta uf ben şuan bahsederken bile tiksindim iykk
Bir de kabak çekirdeği

Pekmezden başka bir de
Çiğ badem çiğ fındık
Seviyorsan eger hergun bir yumurta uf ben şuan bahsederken bile tiksindim iykk
Bir de kabak çekirdeği
Her gün yumurta yiyemem pek sevmem
Ama fındık badem yerim teşekkür ederim kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…