Pıçağuumm yettii hele alsın benii ağzına edecemmnettiii dövelim mi toplaşıp
pıçağına kuvvet muma dönmüştür görüncePıçağuumm yettii hele alsın benii ağzına edecemm
Ütü yaptım biraz uzandım akşama misafirliğe gideciz duş almam gerekkevde olanlarrr napıyoruzzzzz
B ve d vitaminin mi düşük acabaÜtü yaptım biraz uzandım akşama misafirliğe gideciz duş almam gerekkama halsiz düştüm yinee
Noldu canımPıçağuumm yettii hele alsın benii ağzına edecemm
B düşük evet demirim de düşük d vitamini dediğin demir mi kuzum hergün pekmeze su karıştırıp içiyorum harici d vitamini de kullanıyorum coledan dB ve d vitaminin mi düşük acaba
Gelince artık arbayaa binicem pıçağunu sana salarım dicempıçağına kuvvet muma dönmüştür görünce
Yok canım demir için Ferro sanol duodenal kullaniliyor .B düşük evet demirim de düşük d vitamini dediğin demir mi kuzum hergün pekmeze su karıştırıp içiyorum harici d vitamini de kullanıyorum coledan d
D vitaminini doktora gittiğimde hamile kalmak istediğimi söylemiştim o vermişti ama pekmezli su da yükseltiyormuş içiyorum bakalımYok canım demir için Ferro sanol duodenal kullaniliyor .
D vitamini bambaşka biseyanla kullanıyorsun
İyi kullanıyormuşsun da zzaten ama demek ki henüz yükselme yok
buluştun mu kıslarlanGelince artık arbayaa binicem pıçağunu sana salarım dicem
Niye doğrudan pekmez demedi acabaD vitaminini doktora gittiğimde hamile kalmak istediğimi söylemiştim o vermişti ama pekmezli su da yükseltiyormuş içiyorum bakalım
Buluşmuştur tabibuluştun mu kıslarlan
Aslında demir düşüklüğüm için doktor bi laç yazmıştı onu kullanıyordum ayriyeten ama yazdırmadım tekrar mideme ağır geliyordu dur e nabızdan bir bakayım ismineNiye doğrudan pekmez demedi acaba
Hidrojen oksijen pekmez bileşenleriyle tepkimeye girip daha mı faydalı oluyor ki
Demiii keyfini çıkarsın eve gidince eve tıkılıp kalıcak ben gibiBuluşmuştur tabi
Yoksa topikte sohbeti canlandırıyor olurdu
Evet ağır bı ilaçAslında demir düşüklüğüm için doktor bi laç yazmıştı onu kullanıyordum ayriyeten ama yazdırmadım tekrar mideme ağır geliyordu dur e nabızdan bir bakayım ismine
Gynoferon muş adıEvet ağır bı ilaç
Pekmezden başka bir deGynoferon muş adıtekrar yazdırmadım doktora da ağır gelince annemde dedi pekmez iç öyle yapıyorum artık
Her gün yumurta yiyemem pek sevmemPekmezden başka bir de
Çiğ badem çiğ fındık
Seviyorsan eger hergun bir yumurta uf ben şuan bahsederken bile tiksindim iykk
Bir de kabak çekirdeği
Ne yapayım bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?