Öyle de varmış onu duymamiştım balık gibi yüzdüğünüMiniğin hareketlenmiş ne güzel. Biraz daha büyüsün balık gibi içinde yüzdüğünü hissedersin. Tekmeler daha sonra oluyor.
Iyiki iyikii güzel pamuk kalpliimm
Ablamm aklıma gelmişken şuan diyim dedim
Dun annemle konuşurken dedimki karnım şurda tıktık ediyor ama o hareketmi diyorum hani emin olmak içinn vuuu hareket tabii diyo hissetmişsinn sen diyo aayyy geçen hafta kv dede 2 3 kere tıktık etti ama ben başka birşey anladım meğersem bebeğin hareketiymiş 2 gün öncede gece hissettimm 2 kezz ben anlayamadım ki nebileyim hareketi o ayyy çok tuğaftımantıken iyice vuruyor sanıyordum şimdilik öyle düşünmüştüm
Evett kuzuşumm sevdiğim insanları ayrı kızarım boğarım döverimmmGunaydin bebisim Dun gece bana o yuzden mi ağzını yirtarim dedinsevgi gösterisiymis, gel öpüşelim
Etme kuzum gerek yok bende senin gibiyim, alinmam ben sanaEvett kuzuşumm sevdiğim insanları ayrı kızarım boğarım döverimmmcanını bile sıkabiliyorum ama artık dikkat ediyorum
Biliyorumm beni iyi tanıdığın için ama olsunn kimseyi kaybetmek istemiyorum zor toparlanıyorum sonra sevdiğim insanı ayrı sıkmış olabiliyorumm ama elimde değil çünkü sevdiğim arkadaşım diye ama busefer dikkat etmeye çalışıyorumm daha kaldıramammEtme kuzum gerek yok bende senin gibiyim, alinmam ben sana
beğendim mıncıklayasım geldi yanacıklarınıne o beğendinmii tipiiimiiii
Eveettt
ahahahaha yatıyo
ağlarımmmmIyiki iyikii güzel pamuk kalpliimm
Ablamm aklıma gelmişken şuan diyim dedim
Dun annemle konuşurken dedimki karnım şurda tıktık ediyor ama o hareketmi diyorum hani emin olmak içinn vuuu hareket tabii diyo hissetmişsinn sen diyo aayyy geçen hafta kv dede 2 3 kere tıktık etti ama ben başka birşey anladım meğersem bebeğin hareketiymiş 2 gün öncede gece hissettimm 2 kezz ben anlayamadım ki nebileyim hareketi o ayyy çok tuğaftımantıken iyice vuruyor sanıyordum şimdilik öyle düşünmüştüm
Ooyyy balımmbeğendim mıncıklayasım geldi yanacıklarını
Hahahahaham fırtınada güzell isim olmuş bakkkg
ahahahaha yatıyo
ay akşam misafir gidince saldık ortalığa kız bi iyi oldu gır gır gibi
ama kocam fırtına koymuş adına katya da zor başka isim bulsam iyi olcek köleee mi olsa
Ağlamaaa leeennnnağlarımmmm0
aaahhh kafacımmmOoyyy balımm
Hahahahaham fırtınada güzell isim olmuş bakkk
Ağlamaaa leeennnn
Heee kızzz baksaanaa adam gitmis robot bile almış daha neyapsınaaahhh kafacımmm
kocam benden hevesli yaa napcam bilmiyom
Öpücük
Devamı yohhhhÖpücük
Devamı yohhhh
Allah razı olsun seviyorum işte keratayıHeee kızzz baksaanaa adam gitmis robot bile almış daha neyapsın
kandırdı mı bi öpücükle vay enişte vayyÖpücük
ne biliyon belki vardır belki 3.ye niyet etmişlerdirDevamı yohhhh
Hahahahh sev adamı daha ne yapsınnAllah razı olsun seviyorum işte keratayı
Kırmızılı çünkükandırdı mı bi öpücükle vay enişte vayy
ne biliyon belki vardır belki 3.ye niyet etmişlerdir
Yooook sağolun allah isteyene versinAllah razı olsun seviyorum işte keratayı
kandırdı mı bi öpücükle vay enişte vayy
ne biliyon belki vardır belki 3.ye niyet etmişlerdir
ney kırmızılı loooooHahahahh sev adamı daha ne yapsınn
Kırmızılı çünkü
Reglney kırmızılı looooo
Şükür kuzum iyiyim sen nasilsinAna kucağı dimialıştın ne güzel
Ama kocayı da özlemişsindir adi adi saklama Bizden
Moruşummm nasılsın
Ya yaa pek özgüven sahibisidir kendisiAyyy anammm uşağaaa bahh helee maşaallahh yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?