- 8 Nisan 2017
- 57.404
- 309.062
- 698
3.vardiya senle olsa gerekYok beee 3 vardiyalı değişiyor
Oooo üç kuruş yokkiiii bugündeeYok 8de icecegim cayıHatta 8buçuk hele bu akşam 3kuruş varda iki vakit gecer bari Tatlimida yaptimm ooohh
Tabiii yaaaa puşttt koştur koştur işe gideeyyy3.vardiya senle olsa gerek
Evet ya eşim var dedi oda yanliş biliyomuşOooo üç kuruş yokkiiii bugündeebayada plan yapmıssın yaa
Ooo hayırlı işlerr yaa evet normalde olması lazım niye başlamadı buhaftada bende bekledim başlıcak açmışım showu 7de öyle uyumuşum gitmişim bi açtım gözümü saat olmuş 9Evet ya eşim var dedi oda yanliş biliyomuşSıkıntı yok ictim çayimi yedim tatlimi
Oohh uyudugun yanina kâr kaldı boşverrOoo hayırlı işlerr yaa evet normalde olması lazım niye başlamadı buhaftada bende bekledim başlıcak açmışım showu 7de öyle uyumuşum gitmişim bi açtım gözümü saat olmuş 9ben şok kocim aramış nasıl uyudum bukadar bilmem gözümü bi açtım güldür güldür show
Seni köftehor seniiiTabiii yaaaa puşttt koştur koştur işe gideeyyy
Şuracıkta uyumuşum gitmişim yaa
Aşı yapar biraz kuzumm 1 2 güne hiçbirşeyin kalmaz bitanemmOohh uyudugun yanina kâr kaldı boşverr
Benide aşı mı yapti bilmem üstüme ağirlik çöktü
İnsallah balimmmAşı yapar biraz kuzumm 1 2 güne hiçbirşeyin kalmaz bitanemm
Benimde hiç halim yok busabah çok midem bulandı modum acayip düşükİnsallah balimmm
Bu bebe niue böyle yapiyoHahahahaha ayyy ne komik olur ya
Bebe inatçı çıktı teyzoşuuBu bebe niue böyle yapiyo
Ohh erken olsun yeter artik sıpa yaBebe inatçı çıktı teyzoşuu
Randevu almıştım saat 11 de meğersem 11 de doğuma gitcekmiş sezaryen varmışbiri dünyaya geleyy helee
10buçuğa aldık
Sormaa yavvv hahahahaha açmazsa bu o zaman kesin kızdırr hakkaten yaniiOhh erken olsun yeter artik sıpa ya
Doğunca popişe bi şaplakSormaa yavvv hahahahaha açmazsa bu o zaman kesin kızdırr hakkaten yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?