O ilk işimm baahhh teyzoşlarını dicemm hepten meraklandırdınn gittimi hoşuna heh dicemDoğunca popişe bi şaplak
Paciko seniiiO ilk işimm baahhh teyzoşlarını dicemm hepten meraklandırdınn gittimi hoşuna heh dicem
Sen napıyosun sosyomm iyimisinPaciko seniii
Iyiyim kuzum şükür aynı nolsun,sende iyimisinSen napıyosun sosyomm iyimisin
Ehh işte bebişimm ya pek halim yokkIyiyim kuzum şükür aynı nolsun,sende iyimisin
Bazen rahatlık geliyo bazen zor oluyo dimi ama geçecek inş kuzumEhh işte bebişimm ya pek halim yokk
7de bi uyumusum bi açtım gözümü saat 9 hepten haböyle oldum
Aynenn öyle kuzumm kolay değilmiş gerçekten hamilelikBazen rahatlık geliyo bazen zor oluyo dimi ama geçecek inş kuzum
Geldimi haberrBugün burası da kalabalıktı ya pek giremedim
Transfer kontrolü kuzum
Bana kalırsa iptal olcak bu ay ama
Haber bekliyorum
perşembe kontorol demişGeldimi haberr
Zaten sinir oluyorum ya cvp verilmemeleree birşey soruyorum veya diyorum ama yok yani en sonda sinir oluyorum ben bunu zaten yapamıyorum aklım kalıyo cvp vermesem ayıp olur diyorum bazı insanlar böyle bi tuğaffperşembe kontorol demiş
sanırım kesinleşir artık olup olmayacağı
demiş şuan için rahim istediğimiz kalınlıkta değil ilaçlara devam onu bekliyoruz
ben de dedim e2 de yükselmiyor geri düşmüş ilaçlara rağmen
bana cevap vermedi dr bey
sen sanki çok biliyon herşeye bi muhalefetsin demiştir belki de
sorma kuzum yaa insan nezaketen bişey der kafanıza takmayın bekleyip görelim de yorum yapmak istemiyorsan bileZaten sinir oluyorum ya cvp verilmemeleree birşey soruyorum veya diyorum ama yok yani en sonda sinir oluyorum ben bunu zaten yapamıyorum aklım kalıyo cvp vermesem ayıp olur diyorum bazı insanlar böyle bi tuğaff
Vardır bundada bir hayır kuzumm üzülmee enin de sonunda olacak sonuçta kötü şeyler getirme aklına kafanı rahat tutt
duduşşş iyileştin miiiGünaaaaaysnerde millet
Evet kuzum çok şükürsorma kuzum yaa insan nezaketen bişey der kafanıza takmayın bekleyip görelim de yorum yapmak istemiyorsan bile
ben zaten gerim gerim geriliyorum
bana ikidir şey soruyor ateş basması var mı diye
yok diyoreum
bu ay folikül de gözükmüyo ya
heralde menepoza giriyor muyum diye mi konrtol ediyor anlamıyorum
nasip kuzum ama inanılmaz yoruldum artık
duduşşş iyileştin mi
Yorulmaa sadece soruyodur sebeplerini bulmaya çalışıyor uğraşıyor nasıl yapabilirizz diye daha kaçyaşındasın menopozu düşünüyo hele manyah karı yaaasorma kuzum yaa insan nezaketen bişey der kafanıza takmayın bekleyip görelim de yorum yapmak istemiyorsan bile
ben zaten gerim gerim geriliyorum
bana ikidir şey soruyor ateş basması var mı diye
yok diyoreum
bu ay folikül de gözükmüyo ya
heralde menepoza giriyor muyum diye mi konrtol ediyor anlamıyorum
nasip kuzum ama inanılmaz yoruldum artık
duduşşş iyileştin miii
Helloo minnoş nasılsınnGood morning
İyiyim swn nasılsınHelloo minnoş nasılsınn
ama amh diye bi gerçek varYorulmaa sadece soruyodur sebeplerini bulmaya çalışıyor uğraşıyor nasıl yapabilirizz diye daha kaçyaşındasın menopozu düşünüyo hele manyah karı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?