Eneee kalbini kırmadımmm heleeehayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
billll Kalbimi kırma benim ;(
edikliğimden düdüklüğümü çıkarırsın o zaman nolcekEneee kalbini kırmadımmm heleee
Pıçağumu çakarumm sağaaa heee
Napiyin kuzummedikliğimden düdüklüğümü çıkarırsın o zaman nolcek
güççük o aplası
Bek bi güccükkk bizi sattuugüççük o aplası
Bebeğinizin ayak ve parmak izi karakteristik şekilde şekillenmeye başlıyor. Eğer canlandırıcı bir içeceğe ihtiyaç duyuyorsanız, yüksek karbonhidratlı ve düşük yağlı olan kayısı suyu, üzüm suyu, limonata, portakal suyu, greyfurt suyu ve kızılcık suyunu deneyebilirsiniz.Bek bi güccükkk bizi sattuu
Valla temizlik yapılırken kayınvalidemle oturup kahvelerimizi içiyoruz, sonra kalite kontrole geçiyoruz birlikte :)))benim eşim de biz yapıyoruz ne gerek var temizlikçiye der böyle bir şey söylesemöyle olabilir tabii . ben de hafta sonları yapıyorum işte fırsat buldukça. tabii eşiniz yardım etmiyorsa yorulmaya gerek yok madem kendi de istiyor
benim de tam tersi eşim öyle olunca depresyona giriyo
Hahahah yooo içmiyorumm kuzum bazıları şekerleme ettiği içinnBebeğinizin ayak ve parmak izi karakteristik şekilde şekillenmeye başlıyor. Eğer canlandırıcı bir içeceğe ihtiyaç duyuyorsanız, yüksek karbonhidratlı ve düşük yağlı olan kayısı suyu, üzüm suyu, limonata, portakal suyu, greyfurt suyu ve kızılcık suyunu deneyebilirsiniz.
sana diyorrr içiyon mu
Hee kahve içemiyorum diyince ben daha farklı koşturmalı ayakta bir iş flandır diye düşündüydğm canımHhaaa iyi bari
Neyiiii
Ön muhasebe
Amannnn hazır büsürü güzel şey var
yok kuzu ondan değilHee kahve içemiyorum diyince ben daha farklı koşturmalı ayakta bir iş flandır diye düşündüydğm canım
Ooh ohh bebeemm sen bugün yatmamissin baya bi çalismissin kizPekk bi şokk geçirdii herkesss
Hep benmi arıycam sizi birazda siz arayın beni emiii
Sorma kuzum eşim 3 te gidiyo işe bugün yatağını ettik bebeğinn onla uğraştık balkona sandalyeleri attık üstüne örtük mobilya örtüsü almıştım internetten
Odasını açıyoruzz yavaştan şinide işe gitti bende kereviz yemeği yaptımm bebişimee sağlıklı faydalı diye
Birazdan çamaşırları katlayacemm az oturiyim şu kızları bi yoklayem dedimmm
Hahaha sağoll kuzu aslında uyucaktımda dedim mala bağlancam otur aşşağaaaOoh ohh bebeemm sen bugün yatmamissin baya bi çalismissin kizÇok iyi ettin ya düzün tabi yavrum ama fotii isterem
Olsun bebeem harika olmuş güle güle yatsin kuzucukHahaha sağoll kuzu aslında uyucaktımda dedim mala bağlancam otur aşşağaaa
Sen naptın bugünOlsun bebeem harika olmuş güle güle yatsin kuzucuk
Döv onlariiii
Bugün hic bisey yapmadim kolum agriyorSen naptın bugün
Amaann ne yapcennnBugün hic bisey yapmadim kolum agriyorBir yemek sadece
YatisşşşAmaann ne yapcennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?