Şükür kuzucum iyiyimŞükür Allaha sen nasilsin bebegimm
En güzelii uyudum uyuyacam simdiYatisşşş
Aa nasıl yer öyle orası canım neden öyle yapıyorlar bu cimrilikle işci nasıl verim versinyok kuzu ondan değil
acayip bi yer burası
nescafe mi bile evden getiriyorum laf söylerler diye,
bi tek çay alıyoruz
Manyak yaaaYazıklaaaarrrr olsssuuunnnn
Kızz bu saatte mi uyuycannEn güzelii uyudum uyuyacam simdi
Amann kuzum tedavimiz var maalesef sabrediyorum işteAa nasıl yer öyle orası canım neden öyle yapıyorlar bu cimrilikle işci nasıl verim versin
Dün 7 de uyumuşum 9 da kalkmışımmKızz bu saatte mi uyuycann
Sabret sabret canım. Boşver evinden götür napcan öyle yerdeAmann kuzum tedavimiz var maalesef sabrediyorum işte
Aboovvv 3buçuğa kadar gelemedimm heleeManyak yaaa
Delisin vala bak sen nerelerdeydin öğlen bakam uyudun mu öğlene kadar
Öyle kuzum sabrSabret sabret canım. Boşver evinden götür napcan öyle yerde
Hiç düzenli uyumuyorsun kuzuuuDün 7 de uyumuşum 9 da kalkmışımm
Böylr bian uykum geliyo uyumak istemiyorum ammaaauyudummu kalkarım 2 saate
Yok kızzz düzenli uyuyorum aslındaa buara üstümde hep yorgunluk varHiç düzenli uyumuyorsun kuzuuuGece ayakta gündüz uykuda bu düzensizlik ekstra kilo aldiriyo insana
Öglene kadaarr uyuma bak bebiş aç kalıyorYok kızzz düzenli uyuyorum aslındaa buara üstümde hep yorgunluk var
Hahahaha iki kelam edeyfin kocişleAboovvv 3buçuğa kadar gelemedimm helee
Yok bebiş evle uğraştım bian kocimde durmadı 3 te gidiyo oda işi konuşacağı tuttu
Aaayyy deme helee uykuya çok düşkünümdürrrÖglene kadaarr uyuma bak bebiş aç kalıyorGörcem ben seni hele dogsun bi gecen gündüzün karışacak
Hahahaha birazda bebe yatağı hallettik o ara mutfakla ugraştım şarjım bitiktii şarja koydum bi baktım dolmamışHahahaha iki kelam edeyfin kocişle
Yaa kurdunuz demek yatağınıııHahahaha birazda bebe yatağı hallettik o ara mutfakla ugraştım şarjım bitiktii şarja koydum bi baktım dolmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?