Ooyyyy nöbet te çok zorr ablamm ya neseki az kaldı emekliliğeBirazcık kırgın vücudum. Dün nöbet vardı bahçe soğuk ve yağmurluydu. Çocukları sınıfta tutamıyoruz kantine iniyorlar. Üşüttüm birazcık. Evde dinleniyorum tatlım. Sen kendine dikkat et olur mu
Geçmiş olsun güzel ablammBirazcık kırgın vücudum. Dün nöbet vardı bahçe soğuk ve yağmurluydu. Çocukları sınıfta tutamıyoruz kantine iniyorlar. Üşüttüm birazcık. Evde dinleniyorum tatlım. Sen kendine dikkat et olur mu
Uşağuniii at karların içinde kaybolsun emiiiBuraya yağan kar oraya yağmiyiii demiiBi kar yağayii yerlerde yat yuvarlan
Oyyy pacikomun popisi ısırırımIşte buyüzde teyze olmak ayrıcalıktırr
Çok teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun güzel ablamm
Valla ben atmadim kendi yatti yuvarlandi bayırdan aşağııUşağuniii at karların içinde kaybolsun emiiideli etma beniii kış kış de gelme de zaten dondunuz hepten ne lazım size kar
Hahahahah oooyyy çocukların sevinci başka zaten yaaValla ben atmadim kendi yatti yuvarlandi bayırdan aşağııEe çocuk anasina cekivermiş seviyor kar kış ❄
Amin abla insallah hepimizÇok teşekkür ederim bitanemSen de hep sağlıklı ol inşallah.
Merhaba, :) bende baktım camdan kar yok :) bize de gönder varsa orada :)))Rööörrrraaaaayyyyddddddduuuuunnnnnnnnn
Bugün bi uyandumkiii kar
Elhan
@karamel Latte
@Mavera4268
mavikelebek34
@bir mucizee
@Fatmazell
Madammor
ASSOSyal
Bio_girl merhabaa
Hahaha amaa ablama gönderdiimmmMerhaba, :) bende baktım camdan kar yok :) bize de gönder varsa orada :)))
Hahahahah oooyyy çocukların sevinci başka zaten yaa
Koca garuu oldun sennO zaman bende çocuyumm daha kar yagarken içim içime sıgmıyoooo
Bananee bananee 30 olmadim dahaKoca garuu oldun senn
HahahahahBananee bananee 30 olmadim daha
Nerde oturiyorsunkiYağsın kardan kadın ve adam yapacağım :))
naber canımmOzoomm günaydıınnnn
nasip be gülümKoca bulemm diyom yohh diyon
Iyiymm canım napem ya başım çatlayy sennaber canımm
Nasip inşaaallaahhhhnasip be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?