geçmiş olsun canım . ilaçta alamıyosun tabiIyiymm canım napem ya başım çatlayy sen
Nasip inşaaallaahhhh
Uyucam ama uyumak istemiyorum biyandan mala bağlanıyorum sonrageçmiş olsun canım . ilaçta alamıyosun tabigözlerini kapat dinlen iyi gelir belki
iyi canım çalışıyorum napam
ay bu ara ben de sürekli bi uyuma isteği oluyo ki ben öyle çok uyuyan bi insan da değilimdir. şu an senin yerinde olmak istedim uyurdum miss gibiUyucam ama uyumak istemiyorum biyandan mala bağlanıyorum sonra
Ohhh ne güzell çalış
Hahahah bende pek uyuyan biri değildim yaa hep depresyon gibi uyumak istiyorum heoay bu ara ben de sürekli bi uyuma isteği oluyo ki ben öyle çok uyuyan bi insan da değilimdir. şu an senin yerinde olmak istedim uyurdum miss gibi
seninki bebiştenHahahah bende pek uyuyan biri değildim yaa hep depresyon gibi uyumak istiyorum heo
Hahahahah ben de çalıştığımda öğlen uyurdum bak bi 15 dk yetiyodu banaseninki bebiştenbirde çalıştığını düşün. masada uyurdun valla ben depresyondayım sanırım
yetiyosa iyiHahahahah ben de çalıştığımda öğlen uyurdum bak bi 15 dk yetiyodu bana
Hahahaha öylemiii hamişlerde nasıl çalışıyorr vallahii hayret ediyorum yaa ben kendim evde idare edemiyorummyetiyosa iyiburda gün içinde masada uyuyanlar oluyordu hamişler
hahaha sorma canım. zaten çok gelemiyorlar şirkete bu virüsten dolayı. haftanın belki bir günü ya da ayda bir gün işteHahahaha öylemiii hamişlerde nasıl çalışıyorr vallahii hayret ediyorum yaa ben kendim evde idare edemiyorumm
Ooo iyimişş genede sigorta sayılıyorr yaniihahaha sorma canım. zaten çok gelemiyorlar şirkete bu virüsten dolayı. haftanın belki bir günü ya da ayda bir gün işte
eveet hiçbir problem olmuyor. her şey stabilOoo iyimişş genede sigorta sayılıyorr yanii
Onlarda rahatt tabiiieveet hiçbir problem olmuyor. her şey stabil
napsınlar hamişler yazık bebişleri var karınlarındaOnlarda rahatt tabiii
Öyle tabii canımm kolay değilki zatennnapsınlar hamişler yazık bebişleri var karınlarında
Allahım kolaylık versin hepinize vallaÖyle tabii canımm kolay değilki zatenn
Aynenn kuzuşum gerçekten herşeyin bi zorluğu vardırrAllahım kolaylık versin hepinize valla
ama ne diyoruuuz bunlar çok güzel şeylerAynenn kuzuşum gerçekten herşeyin bi zorluğu vardırr
benim eşim de orda oturuyordu gerçi kayınvalidem orda gidiyoruz çok oralaraİstanbul Küçükçekmece şuan başladı ama ince ince yağıyor tutmaz yerlerde ıslak :)
Evet canım benim allah isteyen herkese nasip etsinama ne diyoruuuz bunlar çok güzel şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?