- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Afiyet olsun lattem mmD u t
Jou
@kedilinick
@ASSOSyal
bir mucizee
@HeLLaa
@ozo1907
Günaydın hanımlar musmustlu hafta sonlarınız olsun
Ayılmak için güzel bi kahve yaptım önce kendime
D u t korkma başlamadım seni bekliyorum
Eki Görüntüle 2988861
Trakya kızzz burası aahhh aahhhhAyy fenaymış orası
Bende ilk kez okuycam severim inşallahOoo ayşe kulin çok severim karamellimselaaamm
Canım benim yaAfiyet olsun lattem mmseninle nasıl da tatlanır o kahve şimdi
Hiç gelemem soğuğa yaTrakya kızzz burası aahhh aahhhhakşam mutfaktaki soğugu sabahki soğugu gör koridor buz oluyo geçen doktora gittimya heryerim buz kestii bide tenha biyer heryer açık orman mavikelebek34 heleee maviiş trakyada okudu benden daha iyi bilirr bende önce geldi okudu
Bencedeee sen doğalgazıtavan ederdin bencee bi salon bi yatak odası bi çocuk odası sıcak oluyoHiç gelemem soğuğa ya
Hepsi iyi sukur benj delirtmrkle geciyor gunleriMiniğimm selam uşaklar nasılll
Çocuklar işte bayılıyolarr analarını delirtmeyeHepsi iyi sukur benj delirtmrkle geciyor gunlerisen nasılsın
Zamaninda bizlerde delirtmedik miÇocuklar işte bayılıyolarr analarını delirtmeye
Iyiyimm bende çok şükürrr
Oooo tabiii bizden onlara geçiyorr biz yaşıyoruzzZamaninda bizlerde delirtmedik mi
Kiziyorim ediyorum ama benim cociklugim hic cekilmezmisOooo tabiii bizden onlara geçiyorr biz yaşıyoruzz
Oyyy vallahamı sen daha çok delirtmissindir ananıKiziyorim ediyorum ama benim cociklugim hic cekilmezmis
Kuru biber tutusturmak (bildigin mitfagi atese vermisim )Oyyy vallahamı sen daha çok delirtmissindir ananı
Ayyyy inanmıyorum hahahahahahaKuru biber tutusturmak (bildigin mitfagi atese vermisim )
.oglan cocugu gibi herkesin pesine takilip saatlerce hatta karanlik basinca eve gelmek
Babamin haberi yokken abur cuburlari haberi varmis gibi ustune yazdirmak
Bunlar annemjn benj overken anlatabildikleri anlatamadigim da vardir illaAyyyy inanmıyorum hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?