- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.915
- 598
Bulantı tiksinti yok mu maşallah iş yapabiliyosunBende yemeğimi yedimm tezgahı hallediyordum temizleyem dedimm
Bitti kuzumm 4 ay sonra tam bitmiş oluyorr zatennBulantı tiksinti yok mu maşallah iş yapabiliyosun
Kuzu biz senin bebeği Çin takvimine göre hesaplayinca erkek çıkmıştı sankiBitti kuzumm 4 ay sonra tam bitmiş oluyorr zatenn4 ay bile değil 3 buçuk aylıkken
Sen bana erkek demiştin çin takviminde öyle çıktı aşkom bana artık yalan geldiii ama remzi diye birşey varmış biri etmişti bakmıştıda o doğru çıktı meselaaKuzu biz senin bebeği Çin takvimine göre hesaplayinca erkek çıkmıştı sanki
Şimdi niye bunu gündeme getirdim bı arkadaşı hesaplayacagiz ama seninki doğru mu çıktı yalan mi çıktı hatırlayamadım.
Bı hesaplasana çin takvimjnden, ne çıkıyor sana
Ramzi teoirisini biliyorum ama nasıl bakılıyor onu bilmiyorum ultrason kağıdından tahmin edilen bsey mi kiSen bana erkek demiştin çin takviminde öyle çıktı aşkom bana artık yalan geldiii ama remzi diye birşey varmış biri etmişti bakmıştıda o doğru çıktı meselaa
Öyle galibaa yaa hiçte sormadımRamzi teoirisini biliyorum ama nasıl bakılıyor onu bilmiyorum ultrason kağıdından tahmin edilen bsey mi ki
Öyle galibaa yaa hiçte sormadım
Ama böylede varmış bakk buda doğru çıkıyormuş
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
NUB teorisi (bebeğin ultrasonda genital tüberkül adı verilen çıkıntısından cinsiyeti anlamak) kesin sonuç verir mi? Nub çıkıntı teorisi, cinsiyet tahmininde internette son zamanlarda görmeye başladığımız bir şey. “Nub” yumru gibi bir şey demek, genital tüberkülü anlatmak için kullanılan bir...www.kadinlarkulubu.com
Hahahahaah remzidenmi bakıldı yoksa nub teorisimiArkadaasa da kız demişler
Bakalım ne olacakcivciv mi çıkacak kuş mu çıkacak
Oooo hamarat kadınBende yemeğimi yedimm tezgahı hallediyordum temizleyem dedimm
Ay hiç bilmiyorumHahahahaah remzidenmi bakıldı yoksa nub teorisimi
Napiyosun mucizeOooo hamarat kadın
Hahahahahaha iyi dedinnAy hiç bilmiyorum
Uff darlandim bı anda, kapadık telefonu
Sus basım agridi dedim
Geliyo yolda Allah izin verirseNapiyosun mucize
kocişkoletan geldi mi
Eline sağlıkYavaş yavaş anca bittii
Yok bebişim evdebebeklinick gittimi kociiinnnnn
Yaaaaa corba içtimm kıvırcık turplu salata ettim bol limonluGeliyo yolda Allah izin verirse
Eline sağlıkne yedin
Heee gececi o zamannYok bebişim evdegecede degil
Gececi değil yazdım kızHeee gececi o zamann
Heee kafalar birmilyon yanlış okumuşumGececi değil yazdım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?