Tariflerden bakıp yaparımm nevar onda ince açcan ama çok değilll
Hamuru küçük açıyorsun kayseri yağlaması çöreği gibi
Sonra içine peynir veya kavurma koyup sarıyorsun sıkıca sonra iki elinle sıkışyırıyosın işte sana sıkmayanında da çay ve kırma zeytin

Fatmazell
Sen sıkmayı biliyon mu
Biz buna mayalı deriz eşim tarafı aksaraylı onlarda sıkma derler bundansa dediğin bilirim her ay yaparım bolca buzluğuma atarım ekmek almayı unuttuğumuzda çıkarırım kahvaltılarda falan düzel oluyor

Eklentiler

• 03AF0E4E-A888-4BED-A9A5-D002D9F7BDBF.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 41
Biz buna mayalı deriz eşim tarafı aksaraylı onlarda sıkma derler bundansa dediğin bilirim her ay yaparım bolca buzluğuma atarım ekmek almayı unuttuğumuzda çıkarırım kahvaltılarda falan düzel oluyor
Ooo aferinnn bende yapar atarım bazenn daha geçen ettimm gece yesin eşim diye de bitti çok edemedim zaten belim kopuyo şu sıra

Ooo aferinnn bende yapar atarım bazenn daha geçen ettimm gece yesin eşim diye de bitti çok edemedim zaten belim kopuyo şu sıra
Sorma açma pişirme hallederim sıkıntı yokta yoğurması beni öldürüyor yaa hamur yoğurmayı bir türlü sevemedim kolum ağrıyor hemencik

Reactions: Jou

Eklentiler

• Screenshot_20220115_213024_com.android.chrome.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…