Bence aaalll be nişanliyken çeyizime aldımm okadar iyi kii anlatamam sana iyiki almışimm simdikiler çok pahalı yaa ben karacada 400ze almıştım tee 5 sene önce mutlaka hep kullanırim hiçbirşey olmadı bozulsa hiç affetmem alırimm geneYaa bende almayı düşünüyorum öbür türlü artık narin kollarım kaldıramayacak daha fazla hamur yoğurmayı
Araştırıp rose gold renginde bulurumBence aaalll be nişanliyken çeyizime aldımm okadar iyi kii anlatamam sana iyiki almışimm simdikiler çok pahalı yaa ben karacada 400ze almıştım tee 5 sene önce mutlaka hep kullanırim hiçbirşey olmadı bozulsa hiç affetmem alırimm gene
Alll hep yapcan hiç üşenmicenAraştırıp rose gold renginde bulurum
Ben bilirim unideyken çok yerdim
Napiyinn manyahh garuuuBen bilirim unideyken çok yerdim
Valla joum ne yicem ne yicem diye düşünüyorummmmm uyku da bastırdı biyandanNapiyinn manyahh garuuu
Banada bastırdı uyumuşumm gitmişimmValla joum ne yicem ne yicem diye düşünüyorummmmm uyku da bastırdı biyandan
Sen napiyosun
Bana da duş iyi gelmisti akşam .Banada bastırdı uyumuşumm gitmişimm
Gittim iki dk duş aldım kendime geldim yavvv
Ne yiyyyceeennnn buzlukta içli köften olurdu çıkarda ye
Ayva ne y?Bana da duş iyi gelmisti akşam .
Ayva
Ayva yicemmmmmAyva ne y?
Acıktında onumu yiyon laaaAyva yicemmmmm
Napıyorsunn kuzumCanımm
Kuzumm busaatte seni burda görmek negüzellNapıyorsunn kuzum
Geldim öyle bakınmaya biraz canımKuzumm busaatte seni burda görmek negüzell
Napiiyimm duş aldım bornozla tıkılıp kaldım şuracıktabi giyinsem kociş gelecek şini iştenn sen napıyorsun
Hahahhaha aamaaannnn sall gitisn beaGeldim öyle bakınmaya biraz canımüşütcen kız öyle
Napayım bende birsürü iş var mutfakta bir iki bulaşık toplancak. Çamaşır toplancak. Yıkananlar serilcek. Ama ben oturuyorum
Hallettim bir topladıklarımı katlamak kaldıda azcık kitap okuyımHahahhaha aamaaannnn sall gitisn beacoktan gitmişsindir şimdi saat gec oldu
Kızz hele kocanı yatağamı bıraktın nere yolladınnn gece kuşu oldun benim gibi şiniHallettim bir topladıklarımı katlamak kaldıda azcık kitap okuyım
Yok gııı karşımda bilgisayarda oturuyorKızz hele kocanı yatağamı bıraktın nere yolladınnn gece kuşu oldun benim gibi şini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?