Anzer balı çok duydum ama yemedim ayrı ballar diye biliyorum benKestane bali anzer balı değil di mi? İkisi de mi ağır yoksa zaten aynı ballar mi diye düşündüm de
Başım döneyi kızz benim yattım aşaGitmem işimee uğraşacamm senle böyle bananee bananeeeeeeee
Ooooo neguzel yaa bende uykusuzum birazz afedersin geceleri çiş hep uykumdan ettiiBaşım döneyi kızz benim yattım aşa
Evet o malum sorun bendede var e normal tabi biz yinede bol suya devammOoooo neguzel yaa bende uykusuzum birazz afedersin geceleri çiş hep uykumdan ettii
DevaammmkkeeeeEvet o malum sorun bendede var e normal tabi biz yinede bol suya devamm
Çok soğuk kuzum yaa, ne güzel kar tadını çıkarın morcumKızlarrr nasılsınızzzASSOSyal @Fatmazell D u t Jou bir mucizee bebeklinick @HeLLaa
Buraya çok güzel kar yagıyor 🌨❄🌨❄
Ya bitanem aman dikkat et üşütmeÇok soğuk kuzum yaa, ne güzel kar tadını çıkarın morcum
Ora nireeeesiiiKızlarrr nasılsınızzzASSOSyal @Fatmazell D u t Jou bir mucizee bebeklinick @HeLLaa
Buraya çok güzel kar yagıyor 🌨❄🌨❄
Yaaaaa sac ta meşe odununda yapılanı Bi yeesen sennnnAma annemin yapıp sicakken tuzlu tereyağ sürdüğü şeye degismem
Yapsan da yeseeekOra nireeeesiii
Yaaaaa sac ta meşe odununda yapılanı Bi yeesen sennnn
Adana mersinli filan misin bebekOra nireeeesiii
Yaaaaa sac ta meşe odununda yapılanı Bi yeesen sennnn
Oooo yapmam mııYapsan da yeseeek
Karaman canmAdana mersinli filan misin bebek
Bende bugün ekşili zeytinyağlı sarma yediimmmOooo yapmam mıı
Karaman canm
Mut tarafları
Öncelikle zeytinyağının diyarı memleketten selamlar ahahahahahaBende bugün ekşili zeytinyağlı sarma yediimmm
Hahahahahah güzeldii buÖncelikle zeytinyağının diyarı memleketten selamlar ahahahahaha
Komşusu açken ekşili zeytinyağlı sarma yiyen bizden değildirBende bugün ekşili zeytinyağlı sarma yediimmm
İyiyim bebik bugün temizlik yaptım baya dinlendim yani jet hızıyla akşam olduHahahahahah güzeldii bu
Nasılsın güzelluukk
Demiii sıpaaa yaavvvvOooo adı belli oldu ya bence ondan tepki veriyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?