Yağma mı canimm hemde ne yagiyor Balda var yersen gel buyur Ailen nerde kuzum senin
Cok seviyorum balı ben ya
Kafama diksem dikerim
Winnie the Pooh ayısı gibiyim

Ailem Ankara'da bide yüksek yerinde yaşıyorlar
Mesela kizilaya kar atistirir ama bizim evin oraya gidersin dizlerin gömülür

Otur sen oturrr ben kar altında kaldim ❄ Ama dikkat et totonu üşütme oranin sogugu kemiklerimi titretmişti hiç unutmam
Hahahah ooohhh gezemicen işteeeeee
Ben çiktım evden bugünnn kocişde evlendiğinden beri arkadaşına yolladığım yok dedim adam bi kafa dağıtsın bugün sen gitt benide ablama bırakk dedim annemin kuzeni oturuyo benim biraz uzağımda otobüsle göndermedi haftaiçi ee bari pazar gideyim göreyiim özledimm ordayımm

Cok seviyorum balı ben ya
Kafama diksem dikerim
Winnie the Pooh ayısı gibiyim

Ailem Ankara'da bide yüksek yerinde yaşıyorlar
Mesela kizilaya kar atistirir ama bizim evin oraya gidersin dizlerin gömülür
Ooyyy Bak küpüsündür kuzum sen bal yemekten bende seviyorum ama çiçek balını Diğerleri bana ağır geliyo tadlari yani
Aaa Angara soğuk olur kışıda serttir tabi bizim buralardada öyle köylere cok yagiyo merkeze eeh iste

Oohh ohhh gez sen keyf yap bende polar donumu giydim Otururum sicacik evimde

Reactions: Jou
Canım benim iyiyim eşim ve arkadaşlarla balık tutmaya geldik çok rüzgar vardı ger döndük kamp sandalyelerimizle başka yerde oturacağız
Sen nasılsın
Oohhh ya bugün gezmelerdesiniz buralara kar yagiyor soguk Bu pazar evdeyiz ne köye gittik ne gezmeye İyi eğlenceler bol muhabbetler size

Oohhh ya bugün gezmelerdesiniz buralara kar yagiyor soguk Bu pazar evdeyiz ne köye gittik ne gezmeye İyi eğlenceler bol muhabbetler size
Oh ne güzel bu hafta içi de buraya kar bekleniyor kuzum inşallah yağar da izleriz
Allah razı olsun bitanem öpüyorum

Ihlamur balı kekik balı filan yemiştim balparmak ta
Sevmiştim

Ama yine de eşimin tuncelili bir arkadaşına getirttigi bal var normal bal yani
O kadar güzel ki ondan vazgeçemiyorum
İki gün oldu bitti kalmadıyazık bana demi

Canım benim nasılsın topikte çok aktif olmuyorum diye galiba ne zamandır göremiyorum seni

Bal sağlıktır ye tabi canim bol bol yarasin ama ağır olan kestane bali falan tutabilir aman dikkat
Sükür Allaha iyiyim canim sen nasilsin. Bende çok aktif degilim elimden geldigince müsait oldukça yaziyorum

Bal sağlıktır ye tabi canim bol bol yarasin ama ağır olan kestane bali falan tutabilir aman dikkat
Sükür Allaha iyiyim canim sen nasilsin. Bende çok aktif degilim elimden geldigince müsait oldukça yaziyorum
Kestane bali anzer balı değil di mi? İkisi de mi ağır yoksa zaten aynı ballar mi diye düşündüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…