Hep ayni be canimm soğukta ne yapican oturuyok evlerde yemekti temizlikti devammİnşAllah canım inşallahbende evdeyim uğraşıyorum işte kendimce birşeyler le
Yeterr beeeğğ dellendirme benii karda karrrrKızlarrr nasılsınızzz @ASSOSyalFatmazell D u t Jou @bir mucizee bebeklinick Minnosprenses
Buraya çok güzel kar yagıyor 🌨❄🌨❄
Yağma mı canimm hemde ne yagiyorKestane balının diyarına kar yağar mi yabal yağması lazım diye biliyorum ben
Biz kara hasret kuzum, ailemin yanına gitseydim görürdüm ama
Otur sen oturrr ben kar altında kaldimYeterr beeeğğ dellendirme benii karda karrrr
Misafirlikteyiimm bendee
Cok seviyorum balı ben yaYağma mı canimm hemde ne yagiyorBalda var yersen gel buyur Ailen nerde kuzum senin
Hahahah ooohhh gezemicen işteeeeeeOtur sen oturrr ben kar altında kaldim❄ Ama dikkat et totonu üşütme oranin sogugu kemiklerimi titretmişti hiç unutmam
Kışın böyle işteHep ayni be canimm soğukta ne yapican oturuyok evlerde yemekti temizlikti devamm
Yazın görecemm seniii amaaa benKışın böyle işte
OoyyyCok seviyorum balı ben ya
Kafama diksem dikerim
Winnie the Pooh ayısı gibiyim
Ailem Ankara'dabide yüksek yerinde yaşıyorlar
Mesela kizilaya kar atistirir ama bizim evin oraya gidersin dizlerin gömülür
Canım benim iyiyim eşim ve arkadaşlarla balık tutmaya geldik çok rüzgar vardı ger döndük kamp sandalyelerimizle başka yerde oturacağızKızlarrr nasılsınızzz @ASSOSyalFatmazell D u t Jou @bir mucizee bebeklinick Minnosprenses
Buraya çok güzel kar yagıyor 🌨❄🌨❄
Oohh ohhh gez sen keyf yap bende polar donumu giydimHahahah ooohhh gezemicen işteeeeee
Ben çiktım evden bugünnn kocişde evlendiğinden beri arkadaşına yolladığım yok dedim adam bi kafa dağıtsın bugün sen gitt benide ablama bırakk dedim annemin kuzeni oturuyo benim biraz uzağımda otobüsle göndermedi haftaiçi ee bari pazar gideyim göreyiim özledimm ordayımm
Oohhh ya bugün gezmelerdesiniz buralara kar yagiyor sogukCanım benim iyiyim eşim ve arkadaşlarla balık tutmaya geldik çok rüzgar vardı ger döndük kamp sandalyelerimizle başka yerde oturacağız
Sen nasılsın
Oh ne güzel bu hafta içi de buraya kar bekleniyor kuzum inşallah yağar da izlerizOohhh ya bugün gezmelerdesiniz buralara kar yagiyor sogukBu pazar evdeyiz ne köye gittik ne gezmeye İyi eğlenceler bol muhabbetler size
Ooooohhhh yesun kocan seninnn polar donunu eeemmmiiiiiiOohh ohhh gez sen keyf yap bende polar donumu giydimOtururum sicacik evimde
İnsallah yagar kuzucumm🌨❄Oh ne güzel bu hafta içi de buraya kar bekleniyor kuzum inşallah yağar da izleriz
Allah razı olsun bitanem öpüyorum
Soğukta yürü git kız işine rahat durOoooohhhh yesun kocan seninnn polar donunu eeemmmiiiiii
Ihlamur balı kekik balı filan yemiştim balparmak taOoyyyBak küpüsündür kuzum sen bal yemekten bende seviyorum ama çiçek balını Diğerleri bana ağır geliyo tadlari yani
Aaa Angara soğuk olur kışıda serttir tabi bizim buralardada öyle köylere cok yagiyo merkeze eeh iste
Bal sağlıktır ye tabi canim bol bol yarasin ama ağır olan kestane bali falan tutabilir aman dikkatIhlamur balı kekik balı filan yemiştim balparmak ta
Sevmiştim
Ama yine de eşimin tuncelili bir arkadaşına getirttigi bal var normal bal yani
O kadar güzel ki ondan vazgeçemiyorum
İki gün oldu bitti kalmadıyazık bana demi
Canım benim nasılsın topikte çok aktif olmuyorum diye galiba ne zamandır göremiyorum seni
Kestane bali anzer balı değil di mi? İkisi de mi ağır yoksa zaten aynı ballar mi diye düşündüm deBal sağlıktır ye tabi canim bol bol yarasin ama ağır olan kestane bali falan tutabilir aman dikkat
Sükür Allaha iyiyim canim sen nasilsin. Bende çok aktif degilim elimden geldigince müsait oldukça yaziyorum
Gitmem işimee uğraşacamm senle böyle bananee bananeeeeeeeeSoğukta yürü git kız işine rahat dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?