- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
üfff zayıflayamıyomZayuflarsin bea ne var onda hahahahaah
Şeker ve tuzu azaltcan gerisi gelirrr
yorgunum canım hem bedenen hem beynen. o yüzden artık güzel günler gelsin istiyorum. bomba gibi günler, haftalar geçirmek istiyorumNolduuu
Dutcuğun tesbihatını bitirdim müge izlerimNapiinn helee
Çalışıncada daha zor oluyo kuzu yaüfff zayıflayamıyom
Geelecekk kuzumm bazen modumuz böyle bian düşüyorr hiçbirşey yapası gelmiyorr bilee yaniiiyorgunum canım hem bedenen hem beynen. o yüzden artık güzel günler gelsin istiyorum. bomba gibi günler, haftalar geçirmek istiyorum
Duaya mı katıldın kuzu gibiDutcuğun tesbihatını bitirdim müge izlerim
Sen napıyorsun ?
aynen kuzum. bazı zamanlar zor sınavlardan geçiyo olabiliyoruz hepimiz. geçecek inşallah bu günler de diyorum. Buna da şükür.Geelecekk kuzumm bazen modumuz böyle bian düşüyorr hiçbirşey yapası gelmiyorr bilee yaniii
Herşeyde var bi hayırrr
Evet pare varya hemşom dedi katıl ilk defa katıldım bakalım umarım layıkıyla yerine getirebilirimDuaya mı katıldın kuzu gibi
ben de katılmak istedim ama çalıştığım için her gün yapamayabilirim diye vazgeçtim. Rabbim kabul etsin yapılan duaları inşallaahEvet pare varya hemşom dedi katıl ilk defa katıldım bakalım umarım layıkıyla yerine getirebilirim
Öykee tabii hep sınavvaynen kuzum. bazı zamanlar zor sınavlardan geçiyo olabiliyoruz hepimiz. geçecek inşallah bu günler de diyorum. Buna da şükür.
sen nasılsın canım?
Anladım canım allah kabul etsinEvet pare varya hemşom dedi katıl ilk defa katıldım bakalım umarım layıkıyla yerine getirebilirim
Amin inşallah kuzumben de katılmak istedim ama çalıştığım için her gün yapamayabilirim diye vazgeçtim. Rabbim kabul etsin yapılan duaları inşallaah
ahh kıyamam. bizim burda bi arkadaş var 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi. o kadar kötü geçiriyor ki hamileliğini. sürekli kusuyor iştahı yok ve halsiz bir şekilde. Allahım kolaylığını versin inşallah hepinize ❤Öykee tabii hep sınavv
Iyiyimm nasıl olayiimm dün gece ağrım vardı epeyy uyuyamadım kendime geldim
Kalbin atışı duyulduktan sonra çok net başlıyorr mide en kötü rahatsız olan şey mide zatenn allah kolaylık versinn 3buçuk ayı bitircek anca toparlanırr acı şeyler yemesiin bende yerdim genede yemekte soğanla aram hiç iyi değildii sadece nefret ettimmahh kıyamam. bizim burda bi arkadaş var 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi. o kadar kötü geçiriyor ki hamileliğini. sürekli kusuyor iştahı yok ve halsiz bir şekilde. Allahım kolaylığını versin inşallah hepinize ❤
ayyyy gerçekten ne zor işlerKalbin atışı duyulduktan sonra çok net başlıyorr mide en kötü rahatsız olan şey mide zatenn allah kolaylık versinn 3buçuk ayı bitircek anca toparlanırr acı şeyler yemesiin bende yerdim genede yemekte soğanla aram hiç iyi değildii sadece nefret ettimm
Hahahahahaha ooyyy oyyy diyenlere inanmazdım ama gerçektendee zormuş hamilelikayyyy gerçekten ne zor işlermide zaten en kötüsüdür eminim. bebiş geldikten sonra anlatırsın bana bunları yaptın diye
hahahah ben en çok baş ağrısından korkarım hamile olsam. ilaçta içemiyosun . migren var bende mahvolurumHahahahahaha ooyyy oyyy diyenlere inanmazdım ama gerçektendee zormuş hamilelik
Ooyyyy o bi arkadaşımınde çok kötü geçtii ama belki seni etkilemezz hiç belli olmazzhahahah ben en çok baş ağrısından korkarım hamile olsam. ilaçta içemiyosun . migren var bende mahvolurum
günaydın canım hayırlı haftalarGünaydın kızlar hayırlı haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?