yorgunum canım hem bedenen hem beynen. o yüzden artık güzel günler gelsin istiyorum. bomba gibi günler, haftalar geçirmek istiyorum
Geelecekk kuzumm bazen modumuz böyle bian düşüyorr hiçbirşey yapası gelmiyorr bilee yaniii
Herşeyde var bi hayırrr

Geelecekk kuzumm bazen modumuz böyle bian düşüyorr hiçbirşey yapası gelmiyorr bilee yaniii
Herşeyde var bi hayırrr
aynen kuzum. bazı zamanlar zor sınavlardan geçiyo olabiliyoruz hepimiz. geçecek inşallah bu günler de diyorum. Buna da şükür.

sen nasılsın canım?

Reactions: Jou
aynen kuzum. bazı zamanlar zor sınavlardan geçiyo olabiliyoruz hepimiz. geçecek inşallah bu günler de diyorum. Buna da şükür.

sen nasılsın canım?
Öykee tabii hep sınavv
Iyiyimm nasıl olayiimm dün gece ağrım vardı epeyy uyuyamadım kendime geldim

Öykee tabii hep sınavv
Iyiyimm nasıl olayiimm dün gece ağrım vardı epeyy uyuyamadım kendime geldim
ahh kıyamam. bizim burda bi arkadaş var 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi. o kadar kötü geçiriyor ki hamileliğini. sürekli kusuyor iştahı yok ve halsiz bir şekilde. Allahım kolaylığını versin inşallah hepinize ❤

Kalbin atışı duyulduktan sonra çok net başlıyorr mide en kötü rahatsız olan şey mide zatenn allah kolaylık versinn 3buçuk ayı bitircek anca toparlanırr acı şeyler yemesiin bende yerdim genede yemekte soğanla aram hiç iyi değildii sadece nefret ettimm

ayyyy gerçekten ne zor işler mide zaten en kötüsüdür eminim. bebiş geldikten sonra anlatırsın bana bunları yaptın diye

ayyyy gerçekten ne zor işler mide zaten en kötüsüdür eminim. bebiş geldikten sonra anlatırsın bana bunları yaptın diye
Hahahahahaha ooyyy oyyy diyenlere inanmazdım ama gerçektendee zormuş hamilelik

hahahah ben en çok baş ağrısından korkarım hamile olsam. ilaçta içemiyosun . migren var bende mahvolurum
Ooyyyy o bi arkadaşımınde çok kötü geçtii ama belki seni etkilemezz hiç belli olmazz
Her vücudda aynı tepki vermiyormuş çünkü
Ilaç parol iç diyolarmış doktorlar ama benimde çok ağrıdı migren yok ama genede ağrımıştı içmedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…