AşkoommGünaydın kızlar hayırlı haftalar
o parol da bi işe yaramıyor ki. benim bir kutu içmem lazım ondan ki anca geçirirOoyyyy o bi arkadaşımınde çok kötü geçtii ama belki seni etkilemezz hiç belli olmazz
Her vücudda aynı tepki vermiyormuş çünkü
Ilaç parol iç diyolarmış doktorlar ama benimde çok ağrıdı migren yok ama genede ağrımıştı içmedimm
Yaniii konuşuruzz tabiikiio parol da bi işe yaramıyor ki. benim bir kutu içmem lazım ondan ki anca geçiriray neyse hamile kaldığım günleri göreyim de o zaman konuşuruz inşallah
CanımmmmAşkoomm
hahahaha . geçecek canım. bi bakacaksın ki bebişini kucağına almışsın her şeyi unutmuşsunYaniii konuşuruzz tabiikii
Inşaallahh migren tutmazda senin kuzum allahh hamileliğini bile kolaylaştırsınn kimisi çok rahat geçiyorr benim hep biyerim ağrıyorr biri gifiyo biri başlayy
Günaydınnnnnnnn edeno virüs lü gözle size selamlarRöööörrrrrrraaaayyyyyydddddduuuuuunnnnnnnnn
D u t
Minnosprenses
@karamel Latte
@ASSOSyal
@Elhan
@madammor
@mavikelebek35
@kedilinick
@Mavera4268
@bir mucizee
@Fatmazell
Noisy Girl
@cevizli tarcinli kek
Bu haftanınızzzz bombaaa gibii geçsssiiinnnnn
Öyle tabiii en çokta doğumumdan korkuyorumm ya benhahahaha . geçecek canım. bi bakacaksın ki bebişini kucağına almışsın her şeyi unutmuşsun
Laaa yoksaaammm sendeemmiiiiGünaydınnnnnnnn edeno virüs lü gözle size selamlar
Hahahahaha bunu bence mavişeee seslennn en iyisiiiEvlendim her türlü hasta oldum beeee bekarlar evlenmeyin
korkma. onca doğuran nasıl doğuruyorÖyle tabiii en çokta doğumumdan korkuyorumm ya ben
Vallahaa hayretler içindeyiimmmkorkma. onca doğuran nasıl doğuruyor
Kocafan bulaştı yaaa
niye ya evlensinler. evlilik çok güzel benceEvlendim her türlü hasta oldum beeee bekarlar evlenmeyin
Aayyy bulaştımı sanada gerçekten şaka gibiiKocafan bulaştı yaaa
Yorganın altındamıniye ya evlensinler. evlilik çok güzel bence
hem yorganın altında hem de üstündeYorganın altındamı
Bekarken bi hastane gününü görmezdiimm ben hahahaha evlendimm hayatımda serum yemediğimi evlenince yedim hahahaha rahim filme girdim birsürü iğneler yedim
Yoksa tabii evlilik çok güzel birşey sevdiğin adamla olunca durum dahada güzelllhem yorganın altında hem de üstündeben henüz bir şey yemedim o yüzden mutluyum
çok şükür canım çooook. Allah hepimizi yuvasında mutlu sağlıklı etsinYoksa tabii evlilik çok güzel birşey sevdiğin adamla olunca durum dahada güzelll
Anlaşıyorsan saygı sevgi varsa herşeyden üstesinden gelirsin
Amiiinnn inşaaallaaahhhhçok şükür canım çooook. Allah hepimizi yuvasında mutlu sağlıklı etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?