o parol da bi işe yaramıyor ki. benim bir kutu içmem lazım ondan ki anca geçirir ay neyse hamile kaldığım günleri göreyim de o zaman konuşuruz inşallah

Reactions: Jou
o parol da bi işe yaramıyor ki. benim bir kutu içmem lazım ondan ki anca geçirir ay neyse hamile kaldığım günleri göreyim de o zaman konuşuruz inşallah
Yaniii konuşuruzz tabiikii
Inşaallahh migren tutmazda senin kuzum allahh hamileliğini bile kolaylaştırsınn kimisi çok rahat geçiyorr benim hep biyerim ağrıyorr biri gifiyo biri başlayy

Yaniii konuşuruzz tabiikii
Inşaallahh migren tutmazda senin kuzum allahh hamileliğini bile kolaylaştırsınn kimisi çok rahat geçiyorr benim hep biyerim ağrıyorr biri gifiyo biri başlayy
hahahaha . geçecek canım. bi bakacaksın ki bebişini kucağına almışsın her şeyi unutmuşsun

Reactions: Jou
niye ya evlensinler. evlilik çok güzel bence
Yorganın altındamı
Bekarken bi hastane gününü görmezdiimm ben hahahaha evlendimm hayatımda serum yemediğimi evlenince yedim hahahaha rahim filme girdim birsürü iğneler yedim

hem yorganın altında hem de üstünde ben henüz bir şey yemedim o yüzden mutluyum
Yoksa tabii evlilik çok güzel birşey sevdiğin adamla olunca durum dahada güzelll
Anlaşıyorsan saygı sevgi varsa herşeyden üstesinden gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…