Ayyyy evi supurdum sildimm terledim totom donduu terledimmi vücudum buz oluyo
Kolay gelsin kuzum bende bugün buzdolabiyla ugrasiyom ya her yerini söktüm yikadim sildim taktim Bi sürü ekmek atmisim buzluga öyle yarım kalan tek dilim ekmekler robotton çekerim diye onlari cikardim. Ha bide 5 6ay önceden yarim tavuk kalmis bozulmamistir demi köy tavuğu

Reactions: Jou
Bende diyorum birşey daha eksik dolabıda halletmemm lazımmm
Ama hiç gücüm yok artıkk dolap en zor iş
Ekmekleride galeta unu etmem kazımm
Yokk kuzuu dondurucu da durdugu surece hic bozulmazz benim 10 ay bile geçerdi unuttuğum da oluyo hiç çıkarmadıysan birşey olmazzz

Yok kuzu ekmek ata ata arkalarda kalmis çikarinca küçük çapli bi şok yaşadim yarisini yemek yapmistim yarisinida unutmusum
Kalk kalk dolabida hallet bitsin bu iş

Reactions: Jou
Yok kuzu ekmek ata ata arkalarda kalmis çikarinca küçük çapli bi şok yaşadim yarisini yemek yapmistim yarisinida unutmusum
Kalk kalk dolabida hallet bitsin bu iş
Hahahahaha öyle değill ya bitanesi sökmem lazımm allahtann yemeğiimm var bugün oyüzden böyke rahat iş ettiimm

Rööööörrrrrraaaayyyyyddddddııııınnnnnnnn

Oohhh konuyu bulamadıydımdıııı

Nörüyon gadasını aldığım tipini yediğim karnındaki cücüğünün dötünden öptüğümm
Oooyyyhhhh demekk bulamadın bende diyom kimse benim röraayyduummuuuu niye almadı
Ooyyy seninn ağzını gözünü burnunuu kulağını kaşını gözünü göbüşünü ısırırımmmmmmm
Emmmiiiiiii uzanıyorumm sen nörüyooonnn

Ben de şey yapıyom kocamı bekliyom
Fatmii nerde Fatmazell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…