Ne görüntüsü laaaaaa
Anaaa abla hahahahahaha hiç farketmedim ona beeeğğnnnnTatlım profilinde senin bebek karnında bizim jounun ki niye dışarıda
Simdi msjlari tıklaya tıklaya geri git anlarsin aşkooNe görüntüsü laaaaaa
Hehhh iste konu buydu bulmuşsunAnaaa abla hahahahahaha hiç farketmedim ona beeeğğnnnn
Hahaha gittim anladımm hakakttt niye benim dışardaaaaaaaaaaa hiç farketmedim hahahahaahSimdi msjlari tıklaya tıklaya geri git anlarsin aşkoo
O nerden esti aşkoommEve gidince test yapma fikri çık aklımdannnnn bu ay yumuğtada yoktu
Bebeğin gelisime haftasina göre degişiyor canim ilk zmnlar cok kücüktü bebek 2hafta önce bendede böyle görünüyordu. 21haftaya girince böyle oldu. 30.haftalardakide degiscek bebgin büyümesine göreHahaha gittim anladımm hakakttt niye benim dışardaaaaaaaaaaa hiç farketmedim hahahahaah
Ne güzell amaaa 2 hafta sonra anca değisiir benimde ultrasona gitmedenBebeğin gelisime haftasina göre degişiyor canim ilk zmnlar cok kücüktü bebek 2hafta önce bendede böyle görünüyordu. 21haftaya girince böyle oldu. 30.haftalardakide degiscek bebgin büyümesine göre
Aynen kuzucumNe güzell amaaa 2 hafta sonra anca değisiir benimde ultrasona gitmeden
Geçti gitti adetim gelsin diye bekliyom karnım ağrıyiO nerden esti aşkoomm
Napiin bitanemAynen kuzucum
Belini sıcak tut kuzum benimm bekine birşey sar karnın etrafınaGeçti gitti adetim gelsin diye bekliyom karnım ağrıyi
Cayımı ictim uzandim tv bakiyom canoom sen nabiiinnNapiin bitanem
Bende yeşilelma yedim sini öyle bakınıyozz tv yeCayımı ictim uzandim tv bakiyom canoom sen nabiiinn
Oohh uykucu seniiiiBende yeşilelma yedim sini öyle bakınıyozz tv ye
1 saat uyumuşum
Yatağa girdim ağrısı geldi de kendi de gelir inşallahBelini sıcak tut kuzum benimm bekine birşey sar karnın etrafına
Heee kuzzzOohh uykucu seniiii
Sonra bı bakmışsın totonda görünüyorBebeğin gelisime haftasina göre degişiyor canim ilk zmnlar cok kücüktü bebek 2hafta önce bendede böyle görünüyordu. 21haftaya girince böyle oldu. 30.haftalardakide degiscek bebgin büyümesine göre
Hep öyle olurr yataktada sarr beline birşeyyYatağa girdim ağrısı geldi de kendi de gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?