Antenin kişi zor hele karliysa daha zorÖyleymiş antep fenaane güzell iştee bembeyaz heryer
Dünde diyarbakıra baya yağdı eşimde arabayı çıkaramamış işe dolmuşla gitmiş akşam birdaha yağdı şimdi heryer buzEvet canım arabam karın altında gozukmyo her yer buz kalkmaz bu kar
Doğrudurrr arabanızın totosu donduu buz olduAntenin kişi zor hele karliysa daha zor
Gelirim kuzumm akşam üstüne doğruGitt gitt gelmezsin sen şimdi bugün de
Valla gitmiyo ya canım sikiliyo bunaldım kendine küstüm hiç istikrarlı değilim 1 hafta yapsam 2. Hafta yapamiyomGider zar
Epeyy yohsunnnGelirim kuzumm akşam üstüne doğru
He ya yazık minnosuma zaten ufacikDoğrudurrr arabanızın totosu donduu buz oldu
Bizimde burası kar oldumu araba zor çıkarrr haftaya burayada fena geliyorrHe ya yazık minnosuma zaten ufacik
Bırdaki.diyet topiklerine gir. Onlar baya motive ediyo bak o arkadaşlardan biriValla gitmiyo ya canım sikiliyo bunaldım kendine küstüm hiç istikrarlı değilim 1 hafta yapsam 2. Hafta yapamiyom
Eşim karın ilk günü yolda mahsur kaldı gece 1 de geldiDünde diyarbakıra baya yağdı eşimde arabayı çıkaramamış işe dolmuşla gitmiş akşam birdaha yağdı şimdi heryer buz
GünaydınGünaydınlar efenim
Nerelisin senBizimde burası kar oldumu araba zor çıkarrr haftaya burayada fena geliyorr
Nasılsın yavriGünaydın
Tekirdağdayım kuzum çerkezköyNerelisin sen
İyim kuzu sen nasılsınNasılsın yavri
Yaaa ne guzellTekirdağdayım kuzum çerkezköy
Bu gün daha iyiyim herif gitti işeİyim kuzu sen nasılsın
AhahahBu gün daha iyiyim herif gitti işerahatladım
Osandım tiskindim yavAhahahevde olmamaları iyi oluyo boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?