- 10 Nisan 2014
- 44.032
- 116.866
- 798
evet 8 kilo fazlası olan bir daşummmAaa yoohhhh bence taş gibii garusuuunnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 8 kilo fazlası olan bir daşummmAaa yoohhhh bence taş gibii garusuuunnnn![]()

Brn sevmedim bunuOnu biliyom dalga geçiyorum![]()
A bu minnoşun ismini swvmedim ben
Ben etli butluları severiimmmevet 8 kilo fazlası olan bir daşummm![]()
aaa hella minnoş prenses mi?ben şokkkO da minnoş![]()
simurgp yi de ben sevmedimmm.A bu minnoşun ismini swvmedim ben
Helle mi hello mu neyse işte he o minnoşaaa hella minnoş prenses mi?ben şokkk
sevmediğim 1 üye var koca sitede.o da nikini değiştirmemiş ohh çektimm şimdi baktım.o değilsen başımın üstün de yerin varrr.edit:kimsin bu arada?
Bende sevmedim etiket yaparken eski ismi etiket yapalım poygot edelimA bu minnoşun ismini swvmedim ben
Kim ki osevmediğim 1 üye var koca sitede.o da nikini değiştirmemiş ohh çektimm şimdi baktım.o değilsen başımın üstün de yerin varrr.edit:kimsin bu arada?![]()
Yav ben neydi diye 2 saat düşünüyoö aklıma gelmiyo nerden buluylar böylr antin luntin şeyleri ayşeye fatöaya nolduBende sevmedim etiket yaparken eski ismi etiket yapalım poygot edelimdegistirsin
Ben biliremKim ki o![]()
Bana da bildr lenBen bilirem![]()
Kız seninki daha zor bak şimdi yazarken yoruluyorum Allahtan iki harf sonra otomatik çıkıyorYav ben neydi diye 2 saat düşünüyoö aklıma gelmiyo nerden buluylar böylr antin luntin şeyleri ayşeye fatöaya noldu![]()
gülben ergeni de sevmem bakk.Bana da bildr len
Bana alıştınız artıkKız seninki daha zor bak şimdi yazarken yoruluyorum Allahtan iki harf sonra otomatik çıkıyor![]()
Biii bende sevmemgülben ergeni de sevmem bakk.![]()
Hulyayi seviyorsun kesingülben ergeni de sevmem bakk.![]()