• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahahaha sormaa bebek dicekk aneyyy neoluyoo 🤣🤣 oyy allahımm ya gerçekten hiç yazmıcam bukadar olmazz

Sarılalımmmmm ağlatacaklar en sonda beniii 😔 hep kırılan benimm kimse halimi düşünen yokk:KK42:
Yaaaa kuzumm üzülme ama bebişini kötü etkilersin bak kocan yok mu yanında kıvrıl yanına bakam biraz ilgi gördün mü unutursun 🤍🤍

• Komik
Reactions: Jou
Yaaaa kuzum benimmmm inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın senden de çok güzel bir anne olur fatmam merhametli sıcak ve tatlı mı tatlı ay hayali bile güzel kız 😍😍😍😍
Kuzuum lenammm rabbim hayallerimizi gerçeğe dönüştürsün inşallah :KK37::KK37:

Evett bitanemm bende öyle ediyorum son msjımıda yazdım çıktım gruptan
En iyisini yapmışsın bebeğim seni ne üzen kıran varsa çıkart hayatından kuzum

• Beğen
Dedim hep benmi analtcamm sen çıkart bombayıı bugünki bombayı asgariücret dedimm🤣🤣
Hahahaaha aynen ya doğru söylüyorsun 4 bini geçmiş şükür ama herşey zam oldu yılbaşı sonrası da zam gelecekmiş

• Üzgünüm
Hahahaaha aynen ya doğru söylüyorsun 4 bini geçmiş şükür ama herşey zam oldu yılbaşı sonrası da zam gelecekmiş
Sormaa yaa tamam yükseliyorda güzelde yanii bariii zam yapma birşeyyy ne anladık buseferrr

Back
X