• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oo havavdandırr havadannn benimde kaçgündürr enerjim çok düşükk hiçbirşey yapasım yok edesiimm yookk 😒

Napiimm cano yeni ayıldım gibi birşeyy kalkamadım yataktan 😅
benim enerji bayağıdır düşükte havalardan mı neden bilmem ruh gibi dolanıyom 🤣

seninki hamileliğe bağlı bebişim. ruhsal değişiklikler oluyormuş ya hormonlardan ötürü 🙄

benim enerji bayağıdır düşükte havalardan mı neden bilmem ruh gibi dolanıyom 🤣

seninki hamileliğe bağlı bebişim. ruhsal değişiklikler oluyormuş ya hormonlardan ötürü 🙄
Bence havadannnn hiiiiiçç kendin depresyonuna çekmeeeee 😅😅😅

Hormonmu bilmemkii kuzumm hamilelik genede gerçektrn çok zorr gittikçe dahada ağırlaşıyorsun mide sorunu bitti tamamda başka şeyler geliyor :KK48::KK48:

zordur evet ama onun bile ayrı güzelliği vardır eminim :KK39:
Yaa öylee tabiii de mesela ben hala hamile değilmişimm gibii öyle tuğafımkii ozomm bakma bebeğin hareketi gelmeden ben hala hamile değilmişim gibi hissetmeye devam edicemm 🤦‍♀️

Yaa öylee tabiii de mesela ben hala hamile değilmişimm gibii öyle tuğafımkii ozomm bakma bebeğin hareketi gelmeden ben hala hamile değilmişim gibi hissetmeye devam edicemm 🤦‍♀️
hayııır öyle düşünme. okşa karnını sev onu.sen hamilesin. biraz daha büyümesi lazım sadece hareketlerini hissetmen için. onun için de sabır canım benim 🥰

hayııır öyle düşünme. okşa karnını sev onu.sen hamilesin. biraz daha büyümesi lazım sadece hareketlerini hissetmen için. onun için de sabır canım benim 🥰
Evettt büyümesi lazım tabii yoksa erken daha 4 aylık olduk şuan dhaa yenii
Seviyorumm bazenn öyletabii ama bilmiyorumm 🤭

Back
X