Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo hemde kızınlaaTünaydın
Kızımla kahve içiyoruz![]()
Ayy nasıl güzel gözüküyor canım afiyet bal şeker olsunÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t
Jou
ASSOSyal @Elhan @Fatmazell @bir mucizee @kedilinick @Kelebekmf @mavikelebek34
BlueBerry4268
![]()
Hep beraber olaydi eyiydiAyy nasıl güzel gözüküyor canım afiyet bal şeker olsun![]()
Ona pekmezli su verdim ama cocuk kahvesi diyorOo hemde kızınlaa![]()
Sende hoşgeldin canım afiyet olsun bittimi işlerBende aldım kahvemi.geldimEki Görüntüle 2972071
Çayım ol pamuğum demlik demlik içeyim seniYaaaaaaa çayınn olayımmm emiii mavooooo
Ne güzell ettinde geldin böyle heleee![]()
Odaa güzellllOna pekmezli su verdim ama cocuk kahvesi diyorkendime mis gibi kahve
sohbet muhabbet
![]()
Heee kuzzz özlemişimm epeeyy senideeeSende hoşgeldin canım afiyet olsun bittimi işler
Çayım ol pamuğum demlik demlik içeyim seniiyi yaptim demi bayadır yapamiyordum
![]()
İyi olurdu da malesefHep beraber olaydi eyiydi![]()
İctim bileeeHeee kuzzz özlemişimm epeeyy senideee
Ooyy iç beniiii![]()
Bugün evdemiyizzzz misafirler gelmiyooo dimii artıkk korkar oldummİctim bileeebende özledim vallahi hepinizi
![]()
Bugün evdemiyizzzz misafirler gelmiyooo dimii artıkk korkar oldumm![]()
o nedemehh gıııııMisafir gelmiyorda bi su dolup gelecez![]()
Bitti bittiSende hoşgeldin canım afiyet olsun bittimi işler
Çayım ol pamuğum demlik demlik içeyim seniiyi yaptim demi bayadır yapamiyordum
![]()
Kız tatlı su cesmesinden su doldurup geldiiko nedemehh gıııııkorkutmaa beniiyyyy
ohh misssBitti bitti![]()
Akşama olsun şimdi bıraksunlarrrr pıtırcığımıKız tatlı su cesmesinden su doldurup geldiikşimdilik misafir yohh ama akşama olabilirrr
ohh misss![]()
Oooo hemde közde, severiz yavrucumÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t
Jou
ASSOSyal @Elhan @Fatmazell @bir mucizee @kedilinick @Kelebekmf @mavikelebek34
BlueBerry4268
![]()
Temizlik bitince![]()
Jou @kedilinick
D u t @HeLLaa @Simurgp
ASSOSyal @Catlak-kurabiye @mavikelebek34 @Elhan @Emma3 @halleyyy
Jou
AseliccA @Kahve __Kokusu
Madammor @coconatt @Mcz09 @Lavinia_84 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
![]()
![]()