- 16 Aralık 2019
- 21.936
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.502
- 598
- 32
Allah canını almayaOyy ne güzel bardağın var öyleafiyet bal şeker olsun canım benim
![]()
Kız ben şu arkadaki toprağı kakaolu puding olarak gördüm ya la![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah canını almayaOyy ne güzel bardağın var öyleafiyet bal şeker olsun canım benim
![]()
Ayy tahminim doğru çıktı o zamanDoktor kendinden emindi kız dedi canimDegismezse kızım olacak insallah
![]()
Hahah üstüne süs yapmış olabilirsinAllah canını almayaçiçeği pudinge ektim he guzum he
havalar soğuk belli ki üşütmüşün dikkat et
![]()
Yavrim kalın giyinHahah üstüne süs yapmış olabilirsinsoğudu soğudu kar bilem yağdı
![]()
Yaa maşallah maşallahDoktor kendinden emindi kız dedi canimDegismezse kızım olacak insallah
![]()
Nenem gibi giyiyorum dutumYavrim kalın giyin![]()
Nenem gibi giyiyorum dutumgeçen nenemin üstündekileri saydım bide kendi üstümdekileri
galiba benimki fazla bile hahah
Sağol canım daha iyileri senin olsunOyy ne güzel bardağın var öyleafiyet bal şeker olsun canım benim
![]()
Çok seviyorum bu tarz olanları çay tabağına gerek kalmıyorSağol canım daha iyileri senin olsun![]()
Çok seviyorum bu tarz olanları çay tabağına gerek kalmıyorüşengeçlikte son noktadan bildiriyorum
![]()
Üyeligim iptak ettim
Ben üşenmem de böyle arada keyif bardagı olarak iyi oluyorÇok seviyorum bu tarz olanları çay tabağına gerek kalmıyorüşengeçlikte son noktadan bildiriyorum
![]()
Kimin başına örecenGidem accuk örgü örem![]()
Yeşil çay önemli manzara mükemmel bi sen yohsun yanımda sohbet edecekHahaha güzellb![]()
Tahin olsa ne güzel giderdi şimdiBir kase tahin pekmez gömdüm![]()
Kabak yokTahin olsa ne güzel giderdi şimdibal kabaği tatlisiyla
![]()