- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmisin ama ben ve diğerleri 12 kişi geyikten gittikO konuya bende yazdım baya bişey sonradan sildim![]()
Evet ya beni dövün aslin da suç sizin ben şiddete alistim hahahHahah biz seni tutarız parem eskisi gibi merdane ile kovalarız![]()
İnan ki ben/ biz de çok sevdik enerjini muhabbetini.Hahahaha abla güldürdün doğru haklısın aslındaeğer çok sevdiysem topiktekileri bırakmam konuşurum onlar beni bırakana kadar tabii
![]()
Teşekkür ederim fatmazell beraber olsun inşallahAfiyet olsun coco
Patili çikolataların harika görünüyor![]()
Kızçem canın çektiyse kocine söyle yarın alsın içime dert olur benimAllah razı olsun balım afiyet olsun![]()
![]()
Yaaaa bende sizleri çok sevdimİnan ki ben/ biz de çok sevdik enerjini muhabbetini.Karşımdaki insan egolu olmasın yeter her türden hanımla anlaşabilirim sanıyorum.
![]()
Anaa nasıl kızzz 12 kişi mi gitti o günIyi yapmisin ama ben ve diğerleri 12 kişi geyikten gittik![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim kuzucum içmiş kadar oldum gönüller bir olsunTeşekkür ederim fatmazell beraber olsun inşallah
Kızçem canın çektiyse kocine söyle yarın alsın içime dert olur benim![]()
Kuzum benim yok kız ben sevmem çikolata zatenTeşekkür ederim fatmazell beraber olsun inşallah
Kızçem canın çektiyse kocine söyle yarın alsın içime dert olur benim![]()
Kız profildeki sen misinTeşekkür ederim kuzucum içmiş kadar oldum gönüller bir olsun![]()
Alüüüü sen de mi hamiş sin Kuzu12 olduk çok şükür canım![]()
![]()
Kurabişiiim sen hamiş misiinKuzum benim yok kız ben sevmem çikolata zatenevde de benzeri var
kocinin zulasından çalarım
Parenin olduğu yerde ekşın biter mi abla
Evet beniiimKız profildeki sen misin![]()
Ban çekiyor ellem
Aynen canımKurabişiiim sen hamiş misiin![]()
Maşallah maşallah canım çok güzelsinEvet beniiim![]()
Nasılsın abla