• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim kuzucum içmiş kadar oldum gönüller bir olsun :KK36:
Sende sağol canım🥰🤗

Kuzum benim yok kız ben sevmem çikolata zaten🤣 evde de benzeri var 🤭 kocinin zulasından çalarım
Bu kocilerin zulası maaşallah Heç bitmiyor 😂😂

coconatt coconatt :KK25:
MssPARE MssPARE :KK60:
Selam kızlar ekşin var mı ekşın :rolleyes:
Ekşın varsa ben kaçırıyorum genelde Elhancım varsa bir hareketlilik bilelim 😂😂

Tam gidicektim eylül ayında tüpe kuzuu meğersem hamileymişimm ben şok geçirdim ya zaten ilkbaşta kanamam çok oldu düşük bile çok belliydi ama allaha şükürr bana tutundu 🤲
Cinsiyeti öğrenemedikk geçen pazartesi gittik nubununu kapatmış göstermedii inatçı çıktı benim sıpaa😁😁 ooyyy buzaman hep gaz zaman ya zatenn allahh kolaylıkk versinn canım beniimm🌺🌺
Oy yerim onun nubunu, sağ salim kucağına alda gerisi önemli değil.
Bende kaybetme korkusu ile geçirdim hamileliğimi, Allah a şükür 2 ayı devirdik bile.🧿🤲 sorma tek başına bakıyorum birde ,gece gündüz karıştı😁

• Komik
Reactions: Jou
Hic denk gelmiyor. :confused:burada missler gibi o hâlini görmeyi isterdim. 😂
Eskiden de böyleydi pare hep bdv ye gider iki güne Bi banlanırdı hahah bizde elimizde merdane kovalardık 🤣🤣 ama onu pataklaması çok zevkli 🤣🤣
İyiyim ablacım bir tek sobanın üzerinde kestanem eksik keyifler yerinde. :KK68:gerci soba da yok ama ...öyle işte :confused:
Sen de iyi misin bu ekşinlarla bir ilgin var mı ? En son pammuk elinde bıçakla sizi kovaliyordu bir daha da görmedim zaten. :KK33:
Ohh ohh ne güzel olurdu valla bende bu sabah soba gözünde pişen patates kokusuyla başladım güne 🤣 halbuki ne soba var ne gözünde patates🤣🤣

Oy yerim onun nubunu, sağ salim kucağına alda gerisi önemli değil.
Bende kaybetme korkusu ile geçirdim hamileliğimi, Allah a şükür 2 ayı devirdik bile.🧿🤲 sorma tek başına bakıyorum birde ,gece gündüz karıştı😁
Ooyyy tekbaşına bidee canımm benimm yaa bilyorumm kuzum sen de çok zor geçirdin 😒 ama çok güçlüsün maşaallahhhh😘😘

Eskiden de böyleydi pare hep bdv ye gider iki güne Bi banlanırdı hahah bizde elimizde merdane kovalardık 🤣🤣 ama onu pataklaması çok zevkli 🤣🤣

Ohh ohh ne güzel olurdu valla bende bu sabah soba gözünde pişen patates kokusuyla başladım güne 🤣 halbuki ne soba var ne gözünde patates🤣🤣
Hahhaha yine dövün beni
Yine laf den bana.
Bırakmam beni yaban ellere
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Back
X