• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sende en sorulmayacaklara sordun. Nosta bende yalnız bakıyoruz 🤣
Varsa yardım edecek bence kesin çift 🤭 Tekrar uğraşma yok tek avazda 😁 Tüp bebeğin tek sevdiğim yanı bu oldu 🤣🤣
Dimi ya çok mantıklı valla🤣 ikisi de aynı anda büyür ohh miss tabi büyüyene kadar günler nasıl geçiyor onu bilemem🤣🤣

Annemde öyledirrr desen eve biri bekliyo diyodu bana koşa koşaa eve geliyorum diyo evdd ne varsa diyo :KK70:
kız koşa koşa işe gel, işten çık koşa koşa spora git ordan çık koşa koşa eve gel bacaklarım ağrıyor eve gelince yavaş yürücem diyorum olmuyor 😁 az yavaş yürü etrafına bak dimi yok illa koşa koşa eve gitcem

• Komik
Reactions: Jou
kız koşa koşa işe gel, işten çık koşa koşa spora git ordan çık koşa koşa eve gel bacaklarım ağrıyor eve gelince yavaş yürücem diyorum olmuyor 😁 az yavaş yürü etrafına bak dimi yok illa koşa koşa eve gitcem
Hahahahaha öyle alışmışsın canoo demekkii

Hafiften Kayserilik mi var kirazlım balım 🤣🤣 Hemen işi ticarete döktün vallaha öpüyorum alıncağızından ❤️

Ters takla işide düşünülesi çok beğendim denicem 🤪

Huni konusunda kesinlikle ilk alıcı ben ve yandaşım Nosking Nosking olur 🤣🤣 Bebelere gerek yok biz bişi yapmıyoz onlara sırtları tok, altları pek. Bu ekonomide mama, bez alıyoz huni yok onlara 😬😬

Sen naptın yarışmada peki yazamadım ama döktürmüşsün yine 🥰 Ve tabiki yine sana oy verdim 😁😁
Kuzuumm doğma büyüme bursaliyim, ekonomik düşünüp pandemiyi firsata cevirengiller bende🤤🤭 oyy size feda olsun renk renk huniler, üçer beşer verelim 🤗🤩😍 siz mutlu olun yeter ki😍😽

Canım mısın yaaa, verdiğin oya kurban olurum,allah razı olsun bitanem 🤲💜 gidip bakamadım hayırlısı ınş kuzucum benim🤗🤩😍🍒

Oyy senide bebelerimide mincir mincir ederim🤗🤤🍒🍒💋

Hunilenmeme sebep failide buraya bırakayım... 😵
Az biraz mazoşisttir. Kendisini tırnaksız çizer ama asla ağlamaz. Karşınızda Miss Spark kepçe kulak 🤣🤣

Eki Görüntüle 2975642
Yaaaaaaaaaaaaaaaa allahimmm :21::21::21:çıldırmayın beni yaaa burnumun direği sızladı :KK68::KK37:uçarak koşarak ısırmak istiyorum şuan 🤤🤤🤤🤗🤩😍 yeminle ağzım sulandı :KK8::KK8:ağzını yüzünü yidigimin bebesi 🤗🍒🍒💋

Kuzuumm doğma büyüme bursaliyim, ekonomik düşünüp pandemiyi firsata cevirengiller bende🤤🤭 oyy size feda olsun renk renk huniler, üçer beşer verelim 🤗🤩😍 siz mutlu olun yeter ki😍😽

Canım mısın yaaa, verdiğin oya kurban olurum,allah razı olsun bitanem 🤲💜 gidip bakamadım hayırlısı ınş kuzucum benim🤗🤩😍🍒

Oyy senide bebelerimide mincir mincir ederim🤗🤤🍒🍒💋

Wuuuuuu menecerim olur musun bebeğim 🤤🤭😂🤗🤩😍🍒🍒

İş teklifini geçen sene yapacaktın. Bu saatten sonra kimseye bir faydam dokunmaz benim 😁😁

Hem mıncır diye koydum birini sana 🥰

Hatta gül diye 🤣🤣 Görünce gülme geliyor bu kızda çünkü 🤭

Back
X