- 12 Mart 2019
- 16.860
- 36.173
- 598
Canını yerimmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canını yerimmmm![]()
Tabi kuzum canım beniimmSağolasın canm beniminşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn
Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniylegeri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda
Sağolasın canm beniminşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn
Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniylegeri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda
Şey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem kiBenimde göbüşüm çıktı baya bi tayt buldum şu fenomen şulemsi var bilirmisiniz onun markası olan tayttan karna baskı yapıyormuş ve iştah şu bu kesiliyormuş karın düzleşiyormuş falan onu alıcam bi deniyecem![]()
Binecek başka şeeyyyVallaha insan üşeniyor ona binmeyeBen bekarken kullanmadım şimdi evde olsa hiç dokunamam
Binecek başka şeyler varken hemde
![]()
Yaaaaa Çokkk fenasınnnnnVallaha insan üşeniyor ona binmeyeBen bekarken kullanmadım şimdi evde olsa hiç dokunamam
Binecek başka şeyler varken hemde
![]()
Yaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündümŞey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem ki![]()
Yaaaaa Çokkk fenasınnnnn
O göbek eritmiyor amaaaaaa![]()
Göbeğimden oturup kalkamıyorum o kadar rahtsız edici su içse yarar mı insana bana yarıyorYaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündüm![]()
Binecek başka şeeyyy![]()
Yok yaaaa libidom düşük bu aralar faydası yokAsıl kalori yaktıran oBenden demesi
![]()
Yok yaaaa libidom düşük bu aralar faydası yok![]()
Veriyorum vermesine de hemen de alabilme potansiyeli var bendeGöbeğimden oturup kalkamıyorum o kadar rahtsız edici su içse yarar mı insana bana yarıyor
Sen gençsin çabuk verirsin![]()
Oooooo sen neeediiiyoorrssuuunnnnnnSen hamilesin şuan ve uzuuun bir süre yapamıyacağın bir aktivite![]()
Bitti bnim mesaiOoyyy iyi yaptın vallahaa kuzuuummmm![]()
Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalırMisafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeykenNe kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi
En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı
Bir taşla çoklu kuş
BlueBerry4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım
![]()
Ooo aşk böcükleri![]()
Oooooo sen neeediiiyoorrssuuunnnnnn
Yapıyorruummm gene o sert![]()
Kahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t
karamel Latte
BlueBerry4268
Fatmazell
bir mucizee @Elhan @ASSOSyal @kedilinick
Madammor @ozo1907 @Migim @cevizli tarcinli kek
@HeLLaa @Hogwartss @AselKassandra @twinky @NoskingMi-Ok Yun @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2981204
Kılarsın bitanrmm benimm ooyyy allah kabul etsinnBitti bnim mesaibide yatsı namazımı kılarsam çok güzel olacak
Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalır
![]()
Offff taze mi ateşle KızzzzzTrabzondayım fındık gönderem mi![]()
Nankör kilolar,Veriyorum vermesine de hemen de alabilme potansiyeli var bende![]()
Yaaaaaa erken dahaaa çocuğu nelere maruz bırakıyon yaaaOooooo sen neeediiiyoorrssuuunnnnnn
Yapıyorruummm gene o sert![]()
Amaaa 3 haftadırr ettiğimiz yok cano yaaa bakmaaBu hikayede yanan ben oldum![]()