• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağolasın canm benim 🤗inşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama🥰
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn 🤣

Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniyle🤤geri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda
Tabi kuzum canım beniimm

Sağolasın canm benim 🤗inşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama🥰
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn 🤣

Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniyle🤤geri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda

Vallaha insan üşeniyor ona binmeye 🤣 Ben bekarken kullanmadım şimdi evde olsa hiç dokunamam 🤭 Binecek başka şeyler varken hemde 😁😁😁

Benimde göbüşüm çıktı baya bi tayt buldum şu fenomen şulemsi var bilirmisiniz onun markası olan tayttan karna baskı yapıyormuş ve iştah şu bu kesiliyormuş karın düzleşiyormuş falan onu alıcam bi deniyecem 😂
Şey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem ki 🤔

Şey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem ki 🤔
Yaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündüm 🤗

Yaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündüm 🤗
Göbeğimden oturup kalkamıyorum o kadar rahtsız edici su içse yarar mı insana bana yarıyor 🤣🤣🤣🤣
Sen gençsin çabuk verirsin 🤣

Ooyyy iyi yaptın vallahaa kuzuuummmm 😍😍😍🔥🔥🔥
Bitti bnim mesai 😂😂😂 bide yatsı namazımı kılarsam çok güzel olacak 😍😍😍😍😍
Misafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeyken 🤭 Ne kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi 🤣 En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı 🤪 Bir taşla çoklu kuş 🙈

BlueBerry4268 BlueBerry4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım 😂
Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalır 😁😁😁😁😁
Ooo aşk böcükleri 😍
😍😍😍😍😍😍😍

20200301_161321.webp

Çay var içersen 🖤💙

Bitti bnim mesai 😂😂😂 bide yatsı namazımı kılarsam çok güzel olacak 😍😍😍😍😍

Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalır 😁😁😁😁😁

😍😍😍😍😍😍😍
Kılarsın bitanrmm benimm ooyyy allah kabul etsinn😘😘😘

Back
X