fake profillerle eski esi rahatsiz etmek

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
ben ayrilali iki yil oldu. onu istemedim. sorun su: bana dün bir fake profilden bir arkadaslik teklifi geldi. sayfasina baktim ve eski esimin yasadigi sehrin ismi yaziyordu. birde güya bilmemne üniversitesinde okuyor yaziyordu. sayfasinda hic arkadasi yok. bir günde onlarca yemek sayfalarindan toplanilan tarifler var. güya evli ve cocuklu. eski esim egitim farkimizi sorun etmisti bunun kompleksini yenemedi...benim icin sorun degildi ama o hic aklindan cikartmadi ve bun asamamasi baska sorunlar da kendinde getirdi. Kilomla dalga gecdi ama ben ne zaman ki ayrildiktan sonra 35 kiloyu verdim ise o zamandan beri benimle iletisime gecmeye calisiyor (ortak cocugumuz var) ve mecburen teslim ederken görek zorundayim. ben yeniden evlendim eskiyle alakali seyleri unutmak icin cok caba ettim ama nihayet oldu ailem ve yeni esim sayesinde üstesinden geldim, cok severek evlendim onunda ikinci evliligi cok bilincli ve anlayisli bir insan.

neyse bu "profil" bana mesaj yazmis merhaba rahatsiz ediyorum da ben onun yeni sevgilisiyim. bana neden ayrildiginizi anlattida ben sizdende duymak istiyorum sakincaasi yoksa" diye yazmis. ben blokladim bunu. yani o kadar kompleksli ve kendini ispat etme cabasinda birisi ki eski esim...zaten yazdan bu yana hep rahatsiz edildim biliyorum ya kendisi ya kizkardesileri yani eski görümceler. bir erkek neden böyle bir seye ihtiyac duysun ki. hadii gercekten sevgilisi var ki bu benim zaten umrumda degil kendime yeni bir hayat kurdum evlendim. bu yeni sevgilisine anlatip beni soyadim bile olmayan profilimi nasil bulmus. git eski esime mi sor diye adimi veriyor ne sacma. esimin duymasini istemedigim icin söylemedim ona cok kötü olur belaya gireriz diye korkuyorum. bu insanlar neden böyle seylere basvuruyor anlamiyorum ney anliyorlar acaba? ayrildik ettik kafasinda mi bitiremedi ama bu normal degil ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski eşinizle çocuğunuz dolayısıyla gorusuyorsunuz anladığım kadarıyla. Söyleyin ona, böyle böyle sevgilin mesaj attı ama ben rahatsız edilmek istemiyorum de.

Kendisiyse ya da gerçekten sevgilisiyle artık rahatsız etmezler diye düşünüyorum utanıp.

Takıntılı işte ... nasıl olur nasıl kurtulursunuz bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam bütün sosyal medya hesaplarını kapatırdım .
Aileniz ve huzurunuzdan daha önemli değil sonuçta ;)

haklisiniz ama o bahsettigim insana haksizlik yaptigimi anladim. o bahsettigim iliski zaten suanki esim:) ve arkadasimdi yani taniyordum ama sevgili degildik bundan önce. ikimizde koc burcuyuz cok fevri ve aceleci olabiliyoruz :D ama pisman degilim haklisiniz biraz hizli oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski eşinizle çocuğunuz dolayısıyla gorusuyorsunuz anladığım kadarıyla. Söyleyin ona, böyle böyle sevgilin mesaj attı ama ben rahatsız edilmek istemiyorum de.

Kendisiyse ya da gerçekten sevgilisiyle artık rahatsız etmezler diye düşünüyorum utanıp.
aynen bunu yaptim. ve sacmalamis benim sevgilim yok ki dedi görmemezlikten gel dedi. yani inkar etti.

"biliyorum ya kendisi ya kizkardesileri yani eski görümceler. bir erkek neden böyle bir seye ihtiyac duysun ki. hadii gercekten sevgilisi var ki bu benim zaten umrumda degil"

Umurunuzda değilse neden sevgilisi olduğuna inanmadınız ? Bana esas takıntılı olan sizsiniz gibi geldi. Yeni evliliği bile acele acele yapmışsınız. Kendinizi ispat etmeye mi çalıştınız? Zihniniz farklı işliyor.

Burada üyelere bile deniyor neden boşanmışlar eski eşle araştır vs. diye. Konuşmamak en doğrusu ama yorumunuz garip.

"biliyorum ya kendisi ya kizkardesileri yani eski görümceler. bir erkek neden böyle bir seye ihtiyac duysun ki. hadii gercekten sevgilisi var ki bu benim zaten umrumda degil"

Umurunuzda değilse neden sevgilisi olduğuna inanmadınız ? Bana esas takıntılı olan sizsiniz gibi geldi. Yeni evliliği bile acele acele yapmışsınız. Kendinizi ispat etmeye mi çalıştınız? Zihniniz farklı işliyor.

Burada üyelere bile deniyor neden boşanmışlar eski eşle araştır vs. diye. Konuşmamak en doğrusu ama yorumunuz garip.

tamamda benim umrumda degil ki sevmiyorum onu. inanmadim cünki profil fake buna cocuk bile inanmaz.ve bu sahis beni bulup yaziyor. ben takintili felan deglim. ayrica yeni evliligimin kimseyle ilgisi yok, sadece cok sevdik birbirimizi ve eski arkadasiz. zaten tanisiyorduk ve nisan vs dönemini uzatmadik sadece. bence acil sizin yorumunuz garip ortada olan sey onun beni bulmasi ama takintili ben oluyorum öyle mi:))

15 kasımda açtığınız konuda sevgilinizden bahsetmişsiniz bana başka isimle hitap etti diye. O adamla mı evlendiniz ?

tamamda benim umrumda degil ki sevmiyorum onu. inanmadim cünki profil fake buna cocuk bile inanmaz.ve bu sahis beni bulup yaziyor. ben takintili felan deglim. ayrica yeni evliligimin kimseyle ilgisi yok, sadece cok sevdik birbirimizi ve eski arkadasiz. zaten tanisiyorduk ve nisan vs dönemini uzatmadik sadece. bence acil sizin yorumunuz garip ortada olan sey onun beni bulmasi ama takintili ben oluyorum öyle mi:))

Siz öyle diyorsanız, öyledir. Bu durum tacize giriyor aslında. Yine tekrarlarsa şikayette bulunun en iyisi.

Back
X