- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Kafam karıştı ne zaman 2. evliliğinizi yaptınız bir önceki konunuzda daha kasım ayında kısa bir ilişkiden bahsetmişsiniz
aynen bunu yaptim. ve sacmalamis benim sevgilim yok ki dedi görmemezlikten gel dedi. yani inkar etti.Eski eşinizle çocuğunuz dolayısıyla gorusuyorsunuz anladığım kadarıyla. Söyleyin ona, böyle böyle sevgilin mesaj attı ama ben rahatsız edilmek istemiyorum de.
Kendisiyse ya da gerçekten sevgilisiyle artık rahatsız etmezler diye düşünüyorum utanıp.
bende aynisini düsünüyorum...Takıntılı işte ... nasıl olur nasıl kurtulursunuz bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam bütün sosyal medya hesaplarını kapatırdım .
Aileniz ve huzurunuzdan daha önemli değil sonuçta
"biliyorum ya kendisi ya kizkardesileri yani eski görümceler. bir erkek neden böyle bir seye ihtiyac duysun ki. hadii gercekten sevgilisi var ki bu benim zaten umrumda degil"
Umurunuzda değilse neden sevgilisi olduğuna inanmadınız ? Bana esas takıntılı olan sizsiniz gibi geldi. Yeni evliliği bile acele acele yapmışsınız. Kendinizi ispat etmeye mi çalıştınız? Zihniniz farklı işliyor.
Burada üyelere bile deniyor neden boşanmışlar eski eşle araştır vs. diye. Konuşmamak en doğrusu ama yorumunuz garip.
otomatik sözlük acik iken yapmis bir hata uzatmadim.15 kasımda açtığınız konuda sevgilinizden bahsetmişsiniz bana başka isimle hitap etti diye. O adamla mı evlendiniz ?
tamamda benim umrumda degil ki sevmiyorum onu. inanmadim cünki profil fake buna cocuk bile inanmaz.ve bu sahis beni bulup yaziyor. ben takintili felan deglim. ayrica yeni evliligimin kimseyle ilgisi yok, sadece cok sevdik birbirimizi ve eski arkadasiz. zaten tanisiyorduk ve nisan vs dönemini uzatmadik sadece. bence acil sizin yorumunuz garip ortada olan sey onun beni bulmasi ama takintili ben oluyorum öyle mi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?