Koca için suruyorum canim benim ...yatmadan once sus alirim hemen ..surerim parfumumu yatarim ...yemek ter kokulariyla mi gireyim esimin yanina kattiyen olmaz ...bitmesin parfumler yazih
Koca için suruyorum canim benim ...yatmadan once sus alirim hemen ..surerim parfumumu yatarim ...yemek ter kokulariyla mi gireyim esimin yanina kattiyen olmaz ...
O birinci asama iknci asama parfüm...kadinlar olarak kocalarimizi cok ihmal ettigimizi düşünüyorum...Duş alıver 5 dakika :)))
Çok kıyafet almak lazım o zaman da.O birinci asama iknci asama parfüm...kadinlar olarak kocalarimizi cok ihmal ettigimizi düşünüyorum...
Disari cikarken giyinip kusaniyoruz asil suslenmemiz gereken kişiyi pijamayal dizleri cikmis eşofman la karsiliyoruz
Cok ayip kim oyle karsilayan:)O birinci asama iknci asama parfüm...kadinlar olarak kocalarimizi cok ihmal ettigimizi düşünüyorum...
Disari cikarken giyinip kusaniyoruz asil suslenmemiz gereken kişiyi pijamayal dizleri cikmis eşofman la karsiliyoruz
O zaman minimallik cizgisinden cikilacak ama dogru.Çok kıyafet almak lazım o zaman da.
Doğal koruma :)Hacı yağı sürüyorum ben gece. Yaklaşamıyor yanıma doğum kontrolüne birebir.
Neden ayrı ayrıBekar varsa ciksin bisey deyiverecem
Benim iki parfumum var birini gunduz surerim birini yataga girmeden once...
Varmi beb
N gibi yapan
Yoo ozen gostermek yetiyo disari aldigim kıyafeti evdede giyiyorum yemek temizlik yaparken eskiti giyer isim bitince hemen ustumu degistiririm..yillarin alışkanlığı işteÇok kıyafet almak lazım o zaman da.
Ya işte sonra çocuk olursa diye korkuyorum ben bi sürü masraf.Yoo ozen gostermek yetiyo disari aldigim kıyafeti evdede giyiyorum yemek temizlik yaparken eskiti giyer isim bitince hemen ustumu degistiririm..yillarin alışkanlığı işte
Çocuğunda minimali makbuldür
Yani sayı olarak dedim di :)onda butun malzemeyi bol bol kullaniyoruz ..
İvet ben minimal bir çocuk yapıcemÇocuğunda minimali makbuldür
Evet inşallah bu sefer başarabilirim. Kazenin diğer konuda açtığı videoyu izledim aşırı gaza geldim :)Melankoli5 hadi hayirli olsun sigarasiz ilk gunun:)
Dışarda giydiğim kıyafeti asla evde giymem . Dışeının butun kiri pisi siniyo butun gun .Yoo ozen gostermek yetiyo disari aldigim kıyafeti evdede giyiyorum yemek temizlik yaparken eskiti giyer isim bitince hemen ustumu degistiririm..yillarin alışkanlığı işte
Dikkatli okuyalim disariya giydigimizi degil disari icin aldigimizi evde giyiyorum .Dışarda giydiğim kıyafeti asla evde giymem . Dışeının butun kiri pisi siniyo butun gun .
Aklina getirmee bi daha bir de canin istediginde sakiz at agzina:)Evet inşallah bu sefer başarabilirim. Kazenin diğer konuda açtığı videoyu izledim aşırı gaza geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?