Değişik bir tarz olmuşDikkatli okuyalim disariya giydigimizi degil disari icin aldigimizi evde giyiyorum .
Boyle yazinca ben de disari da giydiginiz kiyafeti evde de giydiginizi anladim..Yoo ozen gostermek yetiyo disari aldigim kıyafeti evdede giyiyorum yemek temizlik yaparken eskiti giyer isim bitince hemen ustumu degistiririm..yillarin alışkanlığı işte
O birinci asama iknci asama parfüm...kadinlar olarak kocalarimizi cok ihmal ettigimizi düşünüyorum...
Disari cikarken giyinip kusaniyoruz asil suslenmemiz gereken kişiyi pijamayal dizleri cikmis eşofman la karsiliyoruz
Daha önce de 1 buçuk sene bırakmıştım sonra tekrar başladım ama şuan daha kararlıyım olacak inşallah :))Aklina getirmee bi daha bir de canin istediginde sakiz at agzina:)
Ilk bir hafta zor olur
Olur olur cok da guzel olur:)Daha önce de 1 buçuk sene bırakmıştım sonra tekrar başladım ama şuan daha kararlıyım olacak inşallah :))
Valla şuan arıyorum mutfakta sigara içiyorlar kendimi tutup gitmiyorum gidersem kesin içerim bir taneOlur olur cok da guzel olur:)
Simdi nasilsim aramiyosjn demi
Git yanlarina otur al cayini ama icme:)Valla şuan arıyorum mutfakta sigara içiyorlar kendimi tutup gitmiyorum gidersem kesin içerim bir tane
O kadar güvenemiyorum kendime ama onu yapıp dayanırsam daha da içmem gibi geliyor gitsem mi ki acaba :)Git yanlarina otur al cayini ama icme:)
Git git boyle boyle alisacaksinO kadar güvenemiyorum kendime ama onu yapıp dayanırsam daha da içmem gibi geliyor gitsem mi ki acaba :)
O birinci asama iknci asama parfüm...kadinlar olarak kocalarimizi cok ihmal ettigimizi düşünüyorum...
Disari cikarken giyinip kusaniyoruz asil suslenmemiz gereken kişiyi pijamayal dizleri cikmis eşofman la karsiliyoruz
Ben bir gideyim o zaman ya deneyeyim en azından :))Git git boyle boyle alisacaksin
Çocuğunda minimali makbuldür
Hadi git:)Ben bir gideyim o zaman ya deneyeyim en azından :))
Neden iki sordum ama cevap alamadım minimal yaşamda az eşya az harcama mantığı yok mu ben bi parfümü bir yılda anca bitiririm iki alsam biri kesin uçar tarihi geçer vsBekar varsa ciksin bisey deyiverecem
Benim iki parfumum var birini gunduz surerim birini yataga girmeden once...
Varmi beb
N gibi yapan
Neden iki sordum ama cevap alamadım minimal yaşamda az eşya az harcama mantığı yok mu ben bi parfümü bir yılda anca bitiririm iki alsam biri kesin uçar tarihi geçer vs
Eskiden parfüm mü varmış yavuklular samanlıkta başılırmış aşka bak kokuyu düşün bi de parfüm sıkcam da uçmıcak uçarsa uçsunkoca uçaydı daha mı iyiydi
Eskiden parfüm mü varmış yavuklular samanlıkta başılırmış aşka bak kokuyu düşün bi de parfüm sıkcam da uçmıcak uçarsa uçsun
Hem insanın kendi kokusu bazı haberler verebiliyokoca uçaydı daha mı iyiydi
Sanırım olacak bu sefer iki kişi sigara içti karışımda ve ben içmedimHadi git:)
Sanırım olacak bu sefer iki kişi sigara içti karışımda ve ben içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?