Fakfakirler topiği

Yoo ozen gostermek yetiyo disari aldigim kıyafeti evdede giyiyorum yemek temizlik yaparken eskiti giyer isim bitince hemen ustumu degistiririm..yillarin alışkanlığı işte
Boyle yazinca ben de disari da giydiginiz kiyafeti evde de giydiginizi anladim..

Reactions: H E
O birinci asama iknci asama parfüm...kadinlar olarak kocalarimizi cok ihmal ettigimizi düşünüyorum...
Disari cikarken giyinip kusaniyoruz asil suslenmemiz gereken kişiyi pijamayal dizleri cikmis eşofman la karsiliyoruz

Kisisel bakimimi sadece kendim icin yaparim.

O birinci asama iknci asama parfüm...kadinlar olarak kocalarimizi cok ihmal ettigimizi düşünüyorum...
Disari cikarken giyinip kusaniyoruz asil suslenmemiz gereken kişiyi pijamayal dizleri cikmis eşofman la karsiliyoruz

ozaman dışarı pijamaylaaan çıkak. hem disarda suslen hem evde suslen nasil olcak.. çalıştıktan sonra eve gelince eve gelip rahat etmek istiyo insan.

Bekar varsa ciksin bisey deyiverecem

Benim iki parfumum var birini gunduz surerim birini yataga girmeden once...
Varmi beb
N gibi yapan
Neden iki sordum ama cevap alamadım minimal yaşamda az eşya az harcama mantığı yok mu ben bi parfümü bir yılda anca bitiririm iki alsam biri kesin uçar tarihi geçer vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…