- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Bize sar dostum sorun yok kib de yok burda dök gitsin :)Bende saracak yer arıyodum benı bu hayattan çekip kurtardın kahramanımmmmm
Maskara at kestanesi masaj kremi ruj gul suyu tonikEmellll
En son ne aldın kendine gızzz
Onu nasıl becerıyonuz ben yapamıyomYok ben
iyilesir insallahYa bır kızı var yalnız büyüttü ne bıleyım nahoşum işte
Ben genç kız bılem sayılırım bıketemmm 5 çocuklu az kullanılmış cınsınden
Ya bır kızı var yalnız büyüttü ne bıleyım nahoşum işte
Ben genç kız bılem sayılırım bıketemmm 5 çocuklu az kullanılmış cınsınden
Maskara at kestanesi masaj kremi ruj gul suyu tonik
Sagol gülomooo çook geçmiş olsun.
Var var ben burda da kıblendım hemde ummadığım kısılerdenBize sar dostum sorun yok kib de yok burda dök gitsin :)
Insallah ama neyse....iyilesir insallah
Yok bedevım ya hayatla bogusup duruyom nıyekıSenin ölün hepimize taş çıkartır yavrum
Dua edelim insallah allahim sifasini verecej gene kizinin yaninda olacakSagol gülom
Var var ben burda da kıblendım hemde ummadığım kısılerden
Insallah ama neyse....
Hayır konuşalım
Insallah yavrumda yavrusuda gün gormedı şu hayat denen fettan hatundanDua edelim insallah allahim sifasini verecej gene kizinin yaninda olacak
Sagol gülom
Var var ben burda da kıblendım hemde ummadığım kısılerden
Insallah ama neyse....
Hayır konuşalım
olur niye olmasin ama benim imzam olan bir koku olsun istiyorum ...o yuzden ozel bir cicek kokusu yaptiriyorum ..antepte tanidigim bi kolanyaci var ...ozel parfum yapan bana her sene istedigimden yapar seker ve cicek kokularindan bi karisim...gelen giden oldukca getirtirim..bu arada fiyat 20lira.. herkese bu fiyat yapmiyor ...ogrencimin velisiydi ..sonra ailecek gorusur olduk.. hala da gelir gideriz yilda bir...Aynı olsa olmuyo mu yani yatakta
Yok bedevım ya hayatla bogusup duruyom nıyekı
Sallamaya karar verdım gari
Burda da kıblendımburda mı kibleendiinnn. bunu acil öğrenmem lazım çatlarım :)
Hepimiz turlu sinavlardan geciyoruz.Insallah yavrumda yavrusuda gün gormedı şu hayat denen fettan hatundan
olur niye olmasin ama benim imzam olan bir koku olsun istiyorum ...o yuzden ozel bir cicek kokusu yaptiriyorum ..antepte tanidigim bi kolanyaci var ...ozel parfum yapan bana her sene istedigimden yapar seker ve cicek kokularindan bi karisim...gelen giden oldukca getirtirim..bu arada fiyat 20lira.. herkese bu fiyat yapmiyor ...ogrencimin velisiydi ..sonra ailecek gorusur olduk.. hala da gelir gideriz yilda bir...
Burda da kıblendımburda mı kibleendiinnn. bunu acil öğrenmem lazım çatlarım :)
Burda da kıblendım
Ama genelde kıblıyolar benı
Kıskanıyorlarrrr bılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?