Yok onu denedım kendını mok sandılarSallaaaaaaaaa
Muhatap olmuyosun en temizi
Bazi insanlari gormezden gelmek..muhatap olmamak daha yerinde bir karar oluyor.
Bizden değildir onlar izleyen çok tahmin ediyorum olayı hatta kesin de neyseSagol gülom
Var var ben burda da kıblendım hemde ummadığım kısılerden
Insallah ama neyse....
Hayır konuşalım
Burda da kıblendım
Ama genelde kıblıyolar benı
Kıskanıyorlarrrr bılıyom
Aslinda amac da bu bir bakima ..kullanmadiklarindan kurtulup kullandigin seylere yer acmak abartiya kacmadanOnu nasıl becerıyonuz ben yapamıyom
Bır esıyor ne var ne yok atıyom
Sonra gerı dolduruyom
Burda da kıblendım
Ama genelde kıblıyolar benı
Kıskanıyorlarrrr bılıyom
Aaa değişikmiş o zamanolur niye olmasin ama benim imzam olan bir koku olsun istiyorum ...o yuzden ozel bir cicek kokusu yaptiriyorum ..antepte tanidigim bi kolanyaci var ...ozel parfum yapan bana her sene istedigimden yapar seker ve cicek kokularindan bi karisim...gelen giden oldukca getirtirim..bu arada fiyat 20lira.. herkese bu fiyat yapmiyor ...ogrencimin velisiydi ..sonra ailecek gorusur olduk.. hala da gelir gideriz yilda bir...
Yarın dıye kandırma kız benıHepimiz turlu sinavlardan geciyoruz.
Zor yasamak.
Insallah yarinlar daha guzel gelecek
Yok ya gebermesın Kazen kıblesın o onlara yeterSeni sevmeyen gebersin
Agri icin ...bir bakima yaki gibi ...surunce once bi ferahlik sonra isinma oluyo ..kaslari rahatlatip agriyi kesiyokız at kestanesini naapcan
O eskide kaldi:)Yarın dıye kandırma kız benı
Bugünde dünün yarınıydı haniiiii
Burdan bırı pesıne düşmüştüm çünküBizden değildir onlar izleyen çok tahmin ediyorum olayı hatta kesin de neyse
Cahilligimee verin kiblenmek ne demekBizden değildir onlar izleyen çok tahmin ediyorum olayı hatta kesin de neyse
Seni neden kibliyorlarki bi de geyikte.Yok ya gebermesın Kazen kıblesın o onlara yeter
Adı bende saklıseni kim kibledi ki
Yok ya gebermesın Kazen kıblesın o onlara yeter
Yorum altında şikayet et var ya o ceza alıyo şikayet olunca kişiCahilligimee verin kiblenmek ne demek
Kacıyor be gülüm kalabalıgızAslinda amac da bu bir bakima ..kullanmadiklarindan kurtulup kullandigin seylere yer acmak abartiya kacmadan
Amannnn işte yapsınlar ne edıyımben tanımıyorum seni ama yorumlarını biliyorum az çok. kiblencek bi yanın yok. onlar kendisini kiblesin.
Yok kız bır geyık olurmuSeni neden kibliyorlarki bi de geyikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?