Fakfakirler topiği

Dun oglan otururken arkasi usti dustu yumurta gibi sisti kafasi ...tam sofrayi kurmus corbalari kaselere koymustum...alel acele giyindim ciktim dr.a goturdun bisey cikmadi şükür...kaynanamlar bizde ..yemek sogumasin diye sen tut sehriye corbasini bir tencere bezelye yemeginin icine kat..eve bi geldim yemek yememisler bizi beklemisler bi baktim aaa bu yemek niye boyle artmiski diyom kendi kendime ...keepceyi bi cikardimki tencereden corba yemek karisik...
Dalginligina gelmis kaynananin cani sagolsun ama ac kaldk aksam aksam...
Bugun ozur amacli yemege cikarcak bizi

Çok geçmiş olsunnnn

Hosgeldin...
Konumuz her şey...
Siyaset,sosyal medya,magazin,ev ekonomisi,bilim-sanat vs...
Sana ne lazımdı :)

bana uyar her daldan :) suan isyerindeyim malum ekmek parasi. Arada kafami dagitacak topik olsun iste.

Suan resmen surunuyorum giribim hamileyim gozunu sevdigim burun damlasi bile yasakmis. suyla tuza talim ediyom iste. Bir fikri olan varsa bana allah rizasi icin bir el atsin.

Valla cigerim senin hatrina izliyim dicem ama en son mac galatasary avrupa sampiyonu oldugunda izlemistim eger onu sayarsan benim icin hava hos

gecmis olsun tatlim, Kiz nolcak yeseydiniz ya alt tarafi sehriyeli bezelye olmus . Israf etmeyin tovbe yarabbi.

Kiz benim esim var akillara ziyan ekmek cope atildi mi resmen evde kiyamet kopuyor veya kuflenmis ekmegi elinden zor aliyorum neymis gunahmis yakinda yazik gunah sana olcak bunlari yiyince diyom hatta kaynanamlara sikayet ettim ama gel gorki bir tencere yemegi buzdolabinda kuflendirir onun hesap sizde guzelim yemegi ziyan mi ettiniz.

haaaoooff.
yanlis topic ozaman biz para biriktirmiyoz

bende biriktirmiyorum hic sorun degil allah ne verdiyse harciyorum iste. Sagolsun internet evden bile cikmadan kutular eve yigiliyor

Esim bana diyor elalem calisiyor biriktiryor biz niye biriktiremyoruz. Zaten adam takmis kafayi benim ayakkabilara kiyafetlere. Her seferinde bunlari birilerine ver diye basimin etini yiyor erkek milleti iste

Valla cigerim senin hatrina izliyim dicem ama en son mac galatasary avrupa sampiyonu oldugunda izlemistim eger onu sayarsan benim icin hava hos
haooof o uefa kupasıydı avrupa sampiyonlar olan milli takımların katıldığı maçlar..
olmadi be sarikirmizim

burda minimalistlerin olduğu gurup var eşin oraya uygun duruyo yolla

haooof o uefa kupasıydı avrupa sampiyonlar olan milli takımların katıldığı maçlar..
olmadi be sarikirmizim

oylemiydi o

Askolsun surda en temiz niyetimle bir seyler cabaliyom yine olmadi. Zaten beynimin yarisi annelik hormonu dolmus diger yarisida gripten salya sumuk tikali. idare et gozunu sevim.

nmb de geldimi tam o llcak kadro:)

gecmis olsunn kuzucuga♡

burda minimalistlerin olduğu gurup var eşin oraya uygun duruyo yolla

dogru dedin valla o cok uygun. Aldigim yeni ayakkabilari gider 10 cift ayakkabisi olan baskasina verir sen ne giycen simdi cigerim dedimmide ama cok begendi diyor oldu artik sende yalin ayak gezersin diyom napim. masallah aklini minimalist kullaniyor gicir gicir az kullanilmis sahibinden beyin. aklima tukurdugum seviyom iste yoksa cekilir dert degil bu adamlar

oylemiydi o

Askolsun surda en temiz niyetimle bir seyler cabaliyom yine olmadi. Zaten beynimin yarisi annelik hormonu dolmus diger yarisida gripten salya sumuk tikali. idare et gozunu sevim.

hahhaa nekadar olumlusun:) benim beynimin yuzde 90 i erkeklik hormonu olunca böyle oluyo :) annelik hak getire gecmis olsun

Reactions: H E
Geçmiş olsun

hahhaa nekadar olumlusun:) benim beynimin yuzde 90 i erkeklik hormonu olunca böyle oluyo :) annelik hak getire gecmis olsun

hahaha kizim malesef o dogurmak konusunda pek ise yaramiyor yine is basa dusuyor. Benim kocam diyor valla tipta mumkun olsa cocuguda bana dogurtursun. Valla dogurturum. 5 senedir cesaretimi anca topladim simdi cayarim bak ustume gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…