Fakirlik
Evet evet haklısın
o özellık sizde de var .
10 dk boyunca mesajını duzenleyebilirsin
galatasarayli misin?
Yok bız para biriktirmiyoruzIyi bende katiliyim bari para nasil biriktirilir onu ogrenirim belki
Çok geçmiş olsunnnnDun oglan otururken arkasi usti dustu yumurta gibi sisti kafasi ...tam sofrayi kurmus corbalari kaselere koymustum...alel acele giyindim ciktim dr.a goturdun bisey cikmadi şükür...kaynanamlar bizde ..yemek sogumasin diye sen tut sehriye corbasini bir tencere bezelye yemeginin icine kat..eve bi geldim yemek yememisler bizi beklemisler bi baktim aaa bu yemek niye boyle artmiski diyom kendi kendime ...keepceyi bi cikardimki tencereden corba yemek karisik...
Dalginligina gelmis kaynananin cani sagolsun ama ac kaldk aksam aksam...
Bugun ozur amacli yemege cikarcak bizi
Hosgeldin...
Konumuz her şey...
Siyaset,sosyal medya,magazin,ev ekonomisi,bilim-sanat vs...
Sana ne lazımdı :)
alllaaam insallah mac takip eden bi gs lidir. beraber mac takip edebilcem uyeler araniyorrr duyrulur
yaaalan konusuyon prosun sen ben o msjini gormedim.parasi neyse verip yeniden yazmisindir
yeek fitne he yapma. bitek biz bilelimm fitneligini. bi de zeka.seviyesi yuksek bulabilen uyeler olursa onlar bilsin gizemli olalim
yok kiz zamaninda bir isim bulmam lazimdi yapivermistim. hayatta mac izliyen bir tip degilim hangi piskolojiyle yaptm onuda simdi hatirlamiyorum ama salla gitsin iste
Dun oglan otururken arkasi usti dustu yumurta gibi sisti kafasi ...tam sofrayi kurmus corbalari kaselere koymustum...alel acele giyindim ciktim dr.a goturdun bisey cikmadi şükür...kaynanamlar bizde ..yemek sogumasin diye sen tut sehriye corbasini bir tencere bezelye yemeginin icine kat..eve bi geldim yemek yememisler bizi beklemisler bi baktim aaa bu yemek niye boyle artmiski diyom kendi kendime ...keepceyi bi cikardimki tencereden corba yemek karisik...
haaaoooff.
yanlis topic ozaman biz para biriktirmiyoz
haooof o uefa kupasıydı avrupa sampiyonlar olan milli takımların katıldığı maçlar..Valla cigerim senin hatrina izliyim dicem ama en son mac galatasary avrupa sampiyonu oldugunda izlemistim eger onu sayarsan benim icin hava hos
bende biriktirmiyorum hic sorun degil allah ne verdiyse harciyorum iste. Sagolsun internet evden bile cikmadan kutular eve yigiliyor
Esim bana diyor elalem calisiyor biriktiryor biz niye biriktiremyoruz. Zaten adam takmis kafayi benim ayakkabilara kiyafetlere. Her seferinde bunlari birilerine ver diye basimin etini yiyor erkek milleti iste
haooof o uefa kupasıydı avrupa sampiyonlar olan milli takımların katıldığı maçlar..
olmadi be sarikirmizim
nmb de geldimi tam o llcak kadro:)yaa minaaakk kuzum benımm
Yokluğun hissedildi. Kimseler mutfaga girmedi .
Dua etmedi güne başlarken ahh ahh @Puxhu zaten yok bir kaç gündür @BahtsizBedevii desen oda aynı .
@Drderdimderin , @kla01 , @Ojeli ejderha ,@KaRaMeLiZee 'yle takıldık ama oyy oyyyy
Dino1isi da olmasaaaa kimsenın geldiği yok . O birtane o can , o ciğer , oo oo oo
gecmis olsunn kuzucuga♡Dun oglan otururken arkasi usti dustu yumurta gibi sisti kafasi ...tam sofrayi kurmus corbalari kaselere koymustum...alel acele giyindim ciktim dr.a goturdun bisey cikmadi şükür...kaynanamlar bizde ..yemek sogumasin diye sen tut sehriye corbasini bir tencere bezelye yemeginin icine kat..eve bi geldim yemek yememisler bizi beklemisler bi baktim aaa bu yemek niye boyle artmiski diyom kendi kendime ...keepceyi bi cikardimki tencereden corba yemek karisik...
burda minimalistlerin olduğu gurup var eşin oraya uygun duruyo yolla
oylemiydi o
Askolsun surda en temiz niyetimle bir seyler cabaliyom yine olmadi. Zaten beynimin yarisi annelik hormonu dolmus diger yarisida gripten salya sumuk tikali. idare et gozunu sevim.
Geçmiş olsunDun oglan otururken arkasi usti dustu yumurta gibi sisti kafasi ...tam sofrayi kurmus corbalari kaselere koymustum...alel acele giyindim ciktim dr.a goturdun bisey cikmadi şükür...kaynanamlar bizde ..yemek sogumasin diye sen tut sehriye corbasini bir tencere bezelye yemeginin icine kat..eve bi geldim yemek yememisler bizi beklemisler bi baktim aaa bu yemek niye boyle artmiski diyom kendi kendime ...keepceyi bi cikardimki tencereden corba yemek karisik...
hahhaa nekadar olumlusun:) benim beynimin yuzde 90 i erkeklik hormonu olunca böyle oluyo :) annelik hak getiregecmis olsun
Hoşgeldin :)hahaha kizim malesef o dogurmak konusunda pek ise yaramiyor yine is basa dusuyor. Benim kocam diyor valla tipta mumkun olsa cocuguda bana dogurtursun. Valla dogurturum. 5 senedir cesaretimi anca topladim simdi cayarim bak ustume gelmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?