Fakfakirler topiği

hahaha kizim malesef o dogurmak konusunda pek ise yaramiyor yine is basa dusuyor. Benim kocam diyor valla tipta mumkun olsa cocuguda bana dogurtursun. Valla dogurturum. 5 senedir cesaretimi anca topladim simdi cayarim bak ustume gelmeyin

evet biliyorum dogurmak konusunda ise yaramadigini.

Yapcak bisey yok maalesef ..iki salcali domatesli yemek birlesince eksi olmus bi de corbayi tavuk sulu yapmistim ..yemeye calistim ama olmadi kedi kopeklere nasipmis

Gecmiss olsunn tatlim...
Kendine ve bebişe dikkat et :)
Aramiza hosgeldin o zaman :)

Yapcak bisey yok maalesef ..iki salcali domatesli yemek birlesince eksi olmus bi de corbayi tavuk sulu yapmistim ..yemeye calistim ama olmadi kedi kopeklere nasipmis
Bende ekmek atmayi sevmem hic ziyan etmem kup kup dograrim yagda bi ceviririm corbalarin ustune koyariz.. blenderdan gecirip ince elekten elerim kalin kismini koftede kullanirim incesini kurabiye borek kek yapiminda kullanirim ..dilim olanlari salcali sosla islatir ustune kasar sucuk domates vs koyar firinlar kahvaltida pizza gibi tuketirim..

masallaah. ekmegi atarim. baska da bisey yapmam. vaahtim yok

masallaah. ekmegi atarim. baska da bisey yapmam. vaahtim yok
Atma kızz
Ben minimalist dğilim hatta çookk savurganımdır .
Ama ekmek hassas noktam .
En kötu suya et bulyon koyup ocakta kaynatırım ekmeklerı içine atıp dışardaki hayvanlara verırım

Atma kızz
Ben minimalist dğilim hatta çookk savurganımdır .
Ama ekmek hassas noktam .
En kötu suya et bulyon koyup ocakta kaynatırım ekmeklerı içine atıp dışardaki hayvanlara verırım

atmamak icin genelde yetcek kadar aliriz ama. bazen de atiyorum bazen yemek fazlalarini falan dedigin gbi yapiyorum ama eriniyorum ben.

Reactions: H E
atmamak icin genelde yetcek kadar aliriz ama. bazen de atiyorum bazen yemek fazlalarini falan dedigin gbi yapiyorum ama eriniyorum ben.
bende öyleyım ama eşim hassas ben yapamazsam ona yaptıırıyorum .
Ekmeği çöpe atarken çarpılcakmışım gbi hissediyorum

Gecmis yillarda cok oynardim
15 maç tutturmuşlugum ama yatırmamisligim var bak

ozaman baslayalim yeniden :) ara ara tutturuyorum da 10 liralık falan oynarim. kumar gibi degil de takip ediyim diye eglencesine. bikac aydir sogudum. baya kaybetmistim sinirlenip yine oynuyodum yine kaybediyodum hafta sonu oynadim. dur bakiyim bu aksam hangi maclar var bi kupon edek

Bakayim bende dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…