hahaha kizim malesef o dogurmak konusunda pek ise yaramiyor yine is basa dusuyor. Benim kocam diyor valla tipta mumkun olsa cocuguda bana dogurtursun. Valla dogurturum. 5 senedir cesaretimi anca topladim simdi cayarim bak ustume gelmeyin
Yapcak bisey yok maalesef ..iki salcali domatesli yemek birlesince eksi olmus bi de corbayi tavuk sulu yapmistim ..yemeye calistim ama olmadi kedi kopeklere nasipmisgecmis olsun tatlim, Kiz nolcak yeseydiniz ya alt tarafi sehriyeli bezelye olmus. Israf etmeyin tovbe yarabbi.
Kiz benim esim var akillara ziyan ekmek cope atildi mi resmen evde kiyamet kopuyor veya kuflenmis ekmegi elinden zor aliyorum neymis gunahmis yakinda yazik gunah sana olcak bunlari yiyince diyom hatta kaynanamlara sikayet ettim ama gel gorki bir tencere yemegi buzdolabinda kuflendirir onun hesap sizde guzelim yemegi ziyan mi ettiniz.
duzenledim zaten az once :) bi msji yazmayi başaramadm
bana uyar her daldan :) suan isyerindeyim malum ekmek parasi. Arada kafami dagitacak topik olsun iste.
Suan resmen surunuyorum giribim hamileyim gozunu sevdigim burun damlasi bile yasakmis. suyla tuza talim ediyom iste. Bir fikri olan varsa bana allah rizasi icin bir el atsin.
Bende ekmek atmayi sevmem hic ziyan etmem kup kup dograrim yagda bi ceviririm corbalarin ustune koyariz.. blenderdan gecirip ince elekten elerim kalin kismini koftede kullanirim incesini kurabiye borek kek yapiminda kullanirim ..dilim olanlari salcali sosla islatir ustune kasar sucuk domates vs koyar firinlar kahvaltida pizza gibi tuketirim..Yapcak bisey yok maalesef ..iki salcali domatesli yemek birlesince eksi olmus bi de corbayi tavuk sulu yapmistim ..yemeye calistim ama olmadi kedi kopeklere nasipmis
valla mi niye hic haberim yok okadar mac muhabbeti yaptim :)Cok pis mac takip ederim
valla mi niye hic haberim yok okadar mac muhabbeti yaptim :)
aha bahtsiz sacmaliyo yine :)) ( bu sefer bilincli yazdim)
Bende ekmek atmayi sevmem hic ziyan etmem kup kup dograrim yagda bi ceviririm corbalarin ustune koyariz.. blenderdan gecirip ince elekten elerim kalin kismini koftede kullanirim incesini kurabiye borek kek yapiminda kullanirim ..dilim olanlari salcali sosla islatir ustune kasar sucuk domates vs koyar firinlar kahvaltida pizza gibi tuketirim..
hafta sonu yaptim bak hep ankara yuzunden kacmis :) werder bremen macindan yattim. 2 bucuk ust dedim. 1 0 bittiAhahahhaha kupon yaparsan haberim olsun
Atma kızzmasallaah. ekmegi atarim. baska da bisey yapmam. vaahtim yok
hafta sonu yaptim bak hep ankara yuzunden kacmis :) werder bremen macindan yattim. 2 bucuk ust dedim. 1 0 bitti
Atma kızz
Ben minimalist dğilim hatta çookk savurganımdır .
Ama ekmek hassas noktam .
En kötu suya et bulyon koyup ocakta kaynatırım ekmeklerı içine atıp dışardaki hayvanlara verırım
Tamam bunda sonra danış bana :))))
danismamm bu konuda tecrubeliyim güveniyorum kendime en fazla bi kritik yaparık :))
bende öyleyım ama eşim hassas ben yapamazsam ona yaptıırıyorum .atmamak icin genelde yetcek kadar aliriz ama. bazen de atiyorum bazen yemek fazlalarini falan dedigin gbi yapiyorum ama eriniyorum ben.
Kuponları kapıştıralim o zaman
Herkes kendine :)))
tamamdır. kararsiz kalirsak kritik yapabiliriz. oynuyon mu giz ciddi ciddi
20 oranlı kupon tutturmuslugum var bak
kesin çarpildim ben ondan boyleyimbende öyleyım ama eşim hassas ben yapamazsam ona yaptıırıyorum .
Ekmeği çöpe atarken çarpılcakmışım gbi hissediyorum
Gecmis yillarda cok oynardim
15 maç tutturmuşlugum ama yatırmamisligim var bak
ozaman baslayalim yeniden :) ara ara tutturuyorum da 10 liralık falan oynarim. kumar gibi degil de takip ediyim diye eglencesine. bikac aydir sogudum. baya kaybetmistim sinirlenip yine oynuyodum yine kaybediyodumhafta sonu oynadim. dur bakiyim bu aksam hangi maclar var bi kupon edek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?