Keşke o durumda olduklarının farkına varsalar ammaa.......Ülkenin çoğu ruh hastası sağlık ocaklarına aile hekimi yerine psikolog getirmeliler bence
Minimal hayat yaşamak istiyorum ben de aile üç beş arkadaş yeterKeşke o durumda olduklarının farkına varsalar ammaa.......
Ne dicen işte ojelimm
aynen yalansız dolansız sade bır hayatMinimal hayat yaşamak istiyorum ben de aile üç beş arkadaş yeter
Bunlar yüzünden insanların bi dediğine bin kast arıyorum dürüstlükten haberleri yok heraldeaynen yalansız dolansız sade bır hayat
Bide bunlar evlat yetiştiriyor inanabılıyormusuunuz .Bunlar yüzünden insanların bi dediğine bin kast arıyorum dürüstlükten haberleri yok heralde
Kadınlardan geçiyo işte her şey ne zaman bu sınırlar aşıldı o zaman toplumda çökme başladı anne nasıl yetiştirirse çocuk öyle yaşıyoBide bunlar evlat yetiştiriyor inanabılıyormusuunuz .
Rabbıım akıl fıkır versın
Ni kadan sallarsan sallaa daaa benım olacann sonundaakizlar bisi diim mi...
sallaaaaaa
sala sala sala titretttt
Günaydın elman ne güzelmişGünaydın kızlar :)
Anamm saat 2 ye geliyo kızzzGünaydın kızlar :)
Napsın ona yenı gun aymışAnamm saat 2 ye geliyo kızzz
Olabülüü :))
Yine kandırılıyoruz HE'mmm
Teşekkür ederim canım sonunda bıraktım :)))Günaydın elman ne güzelmiş
Sigaraya başlayıp bırakasım geldi
Gözünaydın darısı bırakmak ısteyenlerın başınaaaTeşekkür ederim canım sonunda bıraktım :)))
Bi işe yaradı hiç değilse moral verdi poliyannalık yapalım bariGözünaydın darısı bırakmak ısteyenlerın başınaaa
Bi işe yaradı hiç değilse moral verdi poliyannalık yapalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?