- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Ben de senü yerüm şarlokKız senı yerümmm
Dün gece bebiş zor uyudu canım. Sabahta hadi o uyurken yatayım azıcık dedim anca kalktık 1 gibi :))Anamm saat 2 ye geliyo kızzz
Ben saçımı karamel rengi yaptım şimdi bim e gidiyorum biraz kasa kaldırıp kas çalışayım hastayım gerçi ama annem evde çorbamı yapıyor. Gece 3 5 demeyin yazın benle beraber. Ama özele gelemem Yetişemiyorummm
Bebeğin vardııı doğru :)Dün gece bebiş zor uyudu canım. Sabahta hadi o uyurken yatayım azıcık dedim anca kalktık 1 gibi :))
Ben saçımı karamel rengi yaptım şimdi bim e gidiyorum biraz kasa kaldırıp kas çalışayım hastayım gerçi ama annem evde çorbamı yapıyor. Gece 3 5 demeyin yazın benle beraber. Ama özele gelemem Yetişemiyorummm
Evet canım. Çok zorluyor bu ara ama canı sağolsun :))Bebeğin vardııı doğru :)
Çok seviyorum çocuklarıEvet canım. Çok zorluyor bu ara ama canı sağolsun :))
Söyle çiçeeğğeeemm benım dürüst dostlarım
Çocuk yapma adamı boşıcan nasılsaBen saçımı karamel rengi yaptım şimdi bim e gidiyorum biraz kasa kaldırıp kas çalışayım hastayım gerçi ama annem evde çorbamı yapıyor. Gece 3 5 demeyin yazın benle beraber. Ama özele gelemem Yetişemiyorummm
Ha bi de o vardı. Kv yüzünden hep. ama güzel mantı yaparım kocam hava atar arkadaşlarına yemekten sonra boşanırımÇocuk yapma adamı boşıcan nasılsa
ODa vardıHa bi de o vardı. Kv yüzünden hep. ama güzel mantı yaparım kocam hava atar arkadaşlarına yemekten sonra boşanırım
Hak etti.Mıtfak bırı bızı gozetlıyo ulu orta gonusmayın sonra mımlenıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?