Fakfakirler topiği

ay kiz o ne oyle korkunc benim allaha sukur ilk dogumumdan sonra ne burusukluk oldu nede oyle kararma. Ama ben normal dogum yapmistim acaba ondan mi. Zaten hic karin ve bacak bolgemde yirtiklarim falanda yoktu. vucudum esnek galiba. Zaten fazla kiloda almiyorum. Aslinda lohusaliktan sonra gitmek guzel olur ya. Ay lohusayken insan yumruk kadar kan pihtisi dusuruyor ya ondan tiksiniyorum resmen. Her seferinde odum kopuyordu. Aslinda hamam bu yonden iyi fikir icindeki ne kadar kan irin pislik toksin varsa sicakla gider. Bir doktora sormak lazim zarari yoksa iyi olur valla. Tumden bir arinma

Deri birden sönüyor ya ondan burusuyor

Yeni bir hafta, yeni bir gün, yeni bir pazartesi, yep yeni umutlar getirsin inşallah. Şans ve mutluluk hep yanı başınızda olsun.

Deri birden sönüyor ya ondan burusuyor

anladim canim olabilir dogru, bende olmadi allaha sukur zaten pek kiloda almamistim karnimda cok buyuk degildi belki o yuzden pek olmadi. Ama dogumdan ertesi gun hafif boyle ici bosalmis gibi ama hafif sarkik gibiydi ama cabuk toparladi.

Temiz yeri bulduktan sonra neden sakincasi olsun ki ...banyo bu sonucta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…