- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
BİM in de selamı var. Cihazı ısmarladılar uzayda bi istasyonda yapılcekmiş,gelince haber vercekmiş,bol file getirsin tükkan onun deti
Selam kızlar. Oğluşum çok hasta dua edin kız belki birinin kabul olur. Ateş 39.4 e kadar çıktı. Evde indiriyorum 3 gündür. Yine olursa belki gece hastaneye götürürüm. Bu gece ben nöbet tutcam. Yatmamam lazım.
İnşallah sağol.allah yardimcin olsun..inşallah düzelir
Dersss :)oglanla ugrasiodum gii nörüyon
Çok geçmiş olsunSelam kızlar. Oğluşum çok hasta dua edin kız belki birinin kabul olur. Ateş 39.4 e kadar çıktı. Evde indiriyorum 3 gündür. Yine olursa belki gece hastaneye götürürüm. Bu gece ben nöbet tutcam. Yatmamam lazım.
Dersss :)
Soru çözem az da
nasılsınz analı oğullu :))
Nedeeenncalis calis efferim, idare eder ya degisik bi hafta sonu oldu
Nedeeenn
Çok geçmiş olsun.Selam kızlar. Oğluşum çok hasta dua edin kız belki birinin kabul olur. Ateş 39.4 e kadar çıktı. Evde indiriyorum 3 gündür. Yine olursa belki gece hastaneye götürürüm. Bu gece ben nöbet tutcam. Yatmamam lazım.
Oyy noluyo bebişlerimizeelini kesti moralim bozuldu... sen naptin hafta sonu kacirdigim konular var mi? su yardim istiyen kiz noldu?
Benim aynı hep yaelini kesti moralim bozuldu... sen naptin hafta sonu kacirdigim konular var mi? su yardim istiyen kiz noldu?
Kız yasımız vardı gecen hafta cuma. Olaylı bir yas çok kotü oldu. Koye gittim.egerse soğuğu orda aldı. İlk önce hafifti. Daha once doktorun bana verdiği taktik ve tavsiyelerini uyguladım. Iyi oluyor. Ama bugün sırtına plastik cam vurduk. Neredeyse kan fiskirtacakti. Aninda kayın pederim çekti. Artık nasıl bir soğuk almışsamelankolimm üç gündür götürseydin kız keşke neyi var dişi falan mı çıkıyo
Oyy yavrum ya kıyamamKız yasımız vardı gecen hafta cuma. Olaylı bir yas çok kotü oldu. Koye gittim.egerse soğuğu orda aldı. İlk önce hafifti. Daha once doktorun bana verdiği taktik ve tavsiyelerini uyguladım. Iyi oluyor. Ama bugün sırtına plastik cam vurduk. Neredeyse kan fiskirtacakti. Aninda kayın pederim çekti. Artık nasıl bir soğuk almışsa
Bu gece de düşürürsem. Sabah olmasada çocuk hastanesine kessin goturecem.
SağolOyy yavrum ya kıyamam
Çok geçmiş olsun
Başınız sağ olsun
Benim aynı hep ya
Ders :)
Şükür sorun yok
Eli nasıl bebişin
Geçmiş olsun. İnşallah fazla derin kesilmemiş.resim cekip esimi eczaneye yolladim deri degilmis pansuman yaptik uyuyo... verilmis sadakamiz varmis...
ozaman yazdiginda acabag uyusturucunun etkisindemiydi
Iyi bari çok şükür yaresim cekip esimi eczaneye yolladim deri degilmis pansuman yaptik uyuyo... verilmis sadakamiz varmis...
ozaman yazdiginda acabag uyusturucunun etkisindemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?