Fal Bahane... :)

aileye uzaktan gelicek birisi var.
çok büyük bir kısmetin var canım azıcık zamanı var gelmesinede.
yüzleşeceğin biri var burda kafalar çıkmış sadece bir erkek olabilir kafası hafif büyük gibi.
bir yolunu kendi kendine kapamışsın.
bu yüzleşme kalple ilgili birisi ama artık böyle içinde istek kalmamış gibi biri bu.
yeni gelicek kısmet seni heyecanlandırıcak ama.
kendini bunaltmışsın baya sen bu yüzden hatta ama değmiceğinide biliyosun.
aile ferah çıkmışta sen hiç ferah değilsin canım.
bu erkekle olmicak olmamasıda iyi olmuş aslında yalancı gibi biri bu.
Eki Görüntüle 919686 Eki Görüntüle 919687 Eki Görüntüle 919688 Eki Görüntüle 919689 Eki Görüntüle 919690 Eki Görüntüle 919691 Eki Görüntüle 919692
buda benim falım

3 kere görüşmen var canım bunun biri 4 kişi ile biri 3 biri başbaşa iki kişi...başbaşa olan görüşmende sana karşı taraf hediye verebilir. bu 2 kişi dediğim görüşme diğerlerinden sonra olacak bu iki kişininde isimlerinde m harfi var.4 kerede telefon görüşmen var hadi hayırlısı senin içn önemli olacak sanırım bu görüşmeler. temiz kağıtların var 4-5 tane sınavların faln varsa geçeceksin cnm.
laf söz çıkmış çok fazla ailenle ilgili. konuşuyolar arkanızdan. uzun yüzlü uzun saçlı bir kadın hanenize gelecek yada hanenizi izliyor bilemiyorum böyle dışarda çıkmış. kısmetlerin var alacaksın ufak tefek.
bu kadar yorumlayabildim cnm.

canım kocam bir kısmetin var. balık gibi bişey. sanırım çok paralşıklığını bir kısmet. :) karşılıklı 2 kişi var. bu ikisinin kafası karışık ve dumanlı çıkmış. birbirlerine yönelmişler fakat birbirlerini görmüyorlar bile kafa karışıklığından. uçan kocaman bir balığın var. uzaklara giden bir balık bu.kafası karışık bir şekilde gidiyor. bunları görebildim canım. herşey gönlünce olsun :)

sağol canım ağzına sağlık :)

canım kafan biraz karışık çıkmış. ne yapacağını bilemiyorsun. bir kararsızlık var hayatında. yakın zamanda biri ile tanışmışsın. yalnız o kişiyle ilgili bir belirsizlik var. peşinden koşturan birileri var. ağzını açmış bekleyen bir balık var. bu balığın etrafını saran başka bir şey var. karşılıklı ikili görüşmelerin var. arı gibi birşeyler var. sürekli gelip giden insanlar var. bir koşturmaca var hayatında.bunları görebildim canım.
sende bana çingene falı bakar mısın.

ohoooo burdada falima bak fakina bakayim olayi var..ayni konularin hepsinin birlestirilmesi lazim.illa menfaat olacak.para ile bakilanlardan farki yok bence..muhabbet hikaye..eski uyeleri ozluyorum

Son düzenleme:
ohoooo burdada falima bak fakina bakayim olayi var..ayni konularin hepsinin birlestirilmesi lazim.illa menfaat olacak.para ile bakilanlardan farki yok bence..muhabbet hikaye..eski uyeleri ozluyorum

söylemeyeyim söylememeyim diyorum gerçekten çok takıntı yapmışsın geçenki fal olayını yaa falıma bakanın bakarım olayını heryerde dile getirmene gerek yok

söylemeyeyim söylememeyim diyorum gerçekten çok takıntı yapmışsın geçenki fal olayını yaa falıma bakanın bakarım olayını heryerde dile getirmene gerek yok

sacma buldugum seyeri dile getirme ozgurlugume ksrisamazsin.
elli tane ayni konuyu acip duruyorsunuz ve ayni kisiler ayni konularda cirit atiyor.hergun veya gunde birkac kez falima bakin diye fincan paslamak hem takintidir hem de ruh sagligi acasindan iyi degildir..ne degisiyorki her gun baktirirsan..ben mesela seni ogrendim salliyim birkac tane bu kadar fal bagimlisi olmayin uzuluyorum..ben ara verince islerim rast gitti.kendime baktirmiycam artik bunu anladim..eskiden daha iyiydi burasi bulusmalar bile olurdu..kimse kalmamis

Son düzenleme:

ben karışmam özgürlüğüne ama mune karışır madem fal baktırmak takıntı sen neden baktırıyorsun kaç siteye falını göndermişsin hem herkes burda aynı şekilde aynı konudan kaç kez açıyor sadece ben değil eskiden iyiydi diyorsun bence herşeyi eskide bıraksan iyi olur bana akıl vermek yerine fal konusunda bence sende bu laf üstüne fal göndermezsin gibi geliyor sonuçta bağımlılık yapıyor iyi geceler

tesekkürler canim agzina saglik tabiki bakarim bende sana ama suan unideyim eve gelince aksam bakicam

canım yeni konun hayırlı olsun şimdi online değilsin gelince fallaşalım istersen

sağol canım olur fallaşalım canım. ben başak burcuyum, kumral saçlı, beyaz tenli siyah gözlüyüm. hoşlandığım kişi ikizler burcu, ela gözlü kumral saçlı beyaz tenli.

sen de yükle bakım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…