- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
kısmetin taşmış baya kısmetli görünüyorsun
inş nerde o kısmetlerim.
Falda öyle görünüyorfal bakmadım ama baya baktırdım. böyle taşınca öyle derler.
aileye uzaktan gelicek birisi var.
çok büyük bir kısmetin var canım azıcık zamanı var gelmesinede.
yüzleşeceğin biri var burda kafalar çıkmış sadece bir erkek olabilir kafası hafif büyük gibi.
bir yolunu kendi kendine kapamışsın.
bu yüzleşme kalple ilgili birisi ama artık böyle içinde istek kalmamış gibi biri bu.
yeni gelicek kısmet seni heyecanlandırıcak ama.
kendini bunaltmışsın baya sen bu yüzden hatta ama değmiceğinide biliyosun.
aile ferah çıkmışta sen hiç ferah değilsin canım.
bu erkekle olmicak olmamasıda iyi olmuş aslında yalancı gibi biri bu.
Eki Görüntüle 919686 Eki Görüntüle 919687 Eki Görüntüle 919688 Eki Görüntüle 919689 Eki Görüntüle 919690 Eki Görüntüle 919691 Eki Görüntüle 919692
buda benim falım
canım kocam bir kısmetin var. balık gibi bişey. sanırım çok paralşıklığını bir kısmet. :) karşılıklı 2 kişi var. bu ikisinin kafası karışık ve dumanlı çıkmış. birbirlerine yönelmişler fakat birbirlerini görmüyorlar bile kafa karışıklığından. uçan kocaman bir balığın var. uzaklara giden bir balık bu.kafası karışık bir şekilde gidiyor. bunları görebildim canım. herşey gönlünce olsun :)
Eki Görüntüle 919945
Eki Görüntüle 919944
Eki Görüntüle 919943
Eki Görüntüle 919946
Eki Görüntüle 919947
neyse halim ciksin falim :)
ohoooo burdada falima bak fakina bakayim olayi var..ayni konularin hepsinin birlestirilmesi lazim.illa menfaat olacak.para ile bakilanlardan farki yok bence..muhabbet hikaye..eski uyeleri ozluyorum
söylemeyeyim söylememeyim diyorum gerçekten çok takıntı yapmışsın geçenki fal olayını yaa falıma bakanın bakarım olayını heryerde dile getirmene gerek yok
sacma buldugum seyeri dile getirme ozgurlugume ksrisamazsin.
elli tane ayni konuyu acip duruyorsunuz ve ayni kisiler ayni konularda cirit atiyor.hergun veya gunde birkac kez falima bakin diye fincan paslamak hem takintidir hem de ruh sagligi acasindan iyi degildir..ne degisiyorki her gun baktirirsan..ben mesela seni ogrendim salliyim birkac tanebu kadar fal bagimlisi olmayin uzuluyorum..ben ara verince islerim rast gitti.kendime baktirmiycam artik bunu anladim..eskiden daha iyiydi burasi bulusmalar bile olurdu..kimse kalmamis
canım kafan biraz karışık çıkmış. ne yapacağını bilemiyorsun. bir kararsızlık var hayatında. yakın zamanda biri ile tanışmışsın. yalnız o kişiyle ilgili bir belirsizlik var. peşinden koşturan birileri var. ağzını açmış bekleyen bir balık var. bu balığın etrafını saran başka bir şey var. karşılıklı ikili görüşmelerin var. arı gibi birşeyler var. sürekli gelip giden insanlar var. bir koşturmaca var hayatında.bunları görebildim canım.
sende bana çingene falı bakar mısın.
canım yeni konun hayırlı olsunşimdi online değilsin gelince fallaşalım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?