- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
bu konuda da mi karsilikli fal bakiliyor.falima bakanun falina bakarim playi mi var.yoksa bilmeyenlerinkine de mi bakilacak
sağol canım olur fallaşalım canım. ben başak burcuyum, kumral saçlı, beyaz tenli siyah gözlüyüm. hoşlandığım kişi ikizler burcu, ela gözlü kumral saçlı beyaz tenli.
sen de yükle bakım canım.
yeni bir hayata adım atcaksın canım heybetli bir ağacın var dal kol sarmış ve ferahlığın içinde :) büyük ihtimal bu senin olmasını çok istediğin bir şeyle alakalı.
üst üste büyük kısmetler alacakın. 4-5 tane böyle. sen araba almayamı niyet ettin bir de araba çıkmış kısmetlerden biri araba ile alakalı bir şey.
4 kişi sakin bir ortamda görüşmen var.
sarmaş dolaş iki kişi çıkmış birinin arkasında biri var ve peşini bırkamıyor yapışmış resmen. ama bir zararı dokunmayacak bu kişinin ve birliktelikleri devam edecek.
nasibin kısmetin yolda büyük yüklü bir kısmet.peş peşe bir kaç tane.
hanede düşünceli bir erkek var.morali bozuk içini karartmış.aslında güzel olan şeylerin farkında değil arkasını dönmüş tüm olumlu iyi şeylere
bir de kalp çıkmış. böylebir hayvanın üzerinde ne olduğunu çözemedim.
bu kadar canım.
canım senin yada bu çocuğun hastalanması söz konusu mu?bu çocuğun bazı problemleri var sanırım psikolojik mutlu olamama melankolik ruh hali gibi şeyler.senin sağlıklı sağlam bir karakterin olduğunu düşünüyor.ev hayatıyla ilgili sorunları var.bu çocuk bir karar verecek.işle ilgili sanırım okuyordu bu çocuk ama belki eğitimle ilgili bir fırsat olabilir yada belki işe başlamaya karar verebilir böyle bir fırsat çıkacak karşısına ve bir karar verecek.sizin aranızda bir tartışma birbirinizi kırıcı sözler geçebilir bu yüzden mutsuz olabilir.senin tarafında ise esmer olgun bir erkek ve esmer bir kadın var bir yakının abin ablan bişeyin bu ikisinin arasında bir bağ var.aralarında bir sorun varsa çözecekler yada bu ikisinin mutlu olacağı birşeyler olacak belki düğün belki doğum nedir bilmiyorum ama iyi birşey.canım sen bu aralar çok bunalmışsın kendini dış dünyaya kapatmışsın sanki ruhun daralmış.bu sanırım bu çocuktan kaynaklanıyor ki sen bunun evlenilecek biri olMAdığını anlamışsın.sizin aranız olmuyor nedense.birde bu çocuğun kendini beğenmiş hallerimi olmaya başladı.
bunlar çıktı canım pek güzel şeyler söyleyemedimsalla gitsin
ben hastayım cnm o da hasta sayılır. ben soğudum nedense bu aralar sanki çıksak bile yürümezmiş gibi geliyor. ve doğru söylüyosun pek bir havalı davranmaya başlı son zamnlarda. hayatı karışık benim de anladığım kadarıyla kendini okula verdi bir şeyler yapma hırsına girdi bu defa hastalandı.
çıkan bunlarsa fazlasını söyleyemezsin tabi. ben de sana pek iyi bakamadım hastayım toparlayamadım sonun kusura bakma.
canım kafan biraz karışık çıkmış. ne yapacağını bilemiyorsun. bir kararsızlık var hayatında. yakın zamanda biri ile tanışmışsın. yalnız o kişiyle ilgili bir belirsizlik var. peşinden koşturan birileri var. ağzını açmış bekleyen bir balık var. bu balığın etrafını saran başka bir şey var. karşılıklı ikili görüşmelerin var. arı gibi birşeyler var. sürekli gelip giden insanlar var. bir koşturmaca var hayatında.bunları görebildim canım.
sende bana çingene falı bakar mısın.
Reddmars falin canim
Canim seni mutlu edecek bi haber alacaksin askla ilgili bu haber bi.. Sevdigin adam sana özlem duyuyo ve seni cok düsünüyo.. Evinde kiskancliktan dolayi bi sanssizlik ve sonucunda bi tartisma gözüküyo... Etrafinda bi kadin biraz para kaybi yasayacak ve bu sebepten üzgün olacak senin yakin cevrenden birisi... Ve hic beklemedigin bi anda bi umut belirecek hayatinda sana sans getirecek neyle ilgili bilemiyorum canim :)
Reddmars falin canim
Canim seni mutlu edecek bi haber alacaksin askla ilgili bu haber bi.. Sevdigin adam sana özlem duyuyo ve seni cok düsünüyo.. Evinde kiskancliktan dolayi bi sanssizlik ve sonucunda bi tartisma gözüküyo... Etrafinda bi kadin biraz para kaybi yasayacak ve bu sebepten üzgün olacak senin yakin cevrenden birisi... Ve hic beklemedigin bi anda bi umut belirecek hayatinda sana sans getirecek neyle ilgili bilemiyorum canim :)
bende istiyorum :)
Canim senin icin actim biraz karisik oldu belki yorgun oldugum icindir ama ben yine de yorumlayayim tutup tutmadigina sen karar ver :)
Bi para umudun var sanki bi yerlerden para bekliyor gibisin... Sevdigin adamin dusuncelerin de bi kadin var canim ve kiskaniyo bu kisi bu yüzden bi tartisma da gözüküyo hatta kim olabilir bilmiyorum... Mutlu olacagin bi baslangic gözüküyo sana.. Sonrasin da bir de haber alacaksin biraz üzüleceksin bu haberden dolayi ama sonunda sana sans getirecek bi ask cikacak karsina :)
Sende benim kahvemi yorumlarmisin :)
Ben sımdı bıraz cahıl bı sekılde bı soru soracagım
Bu cıngene falı ne oluyor arkadaslar ?
bi tür Tarot :)
eski yüklediğini mi yorumlayım istiyosun canım.
Rica ederim canm tutturabilmismiyim
tutmuş canım. tarot kartı çek sana yorumlayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?