sinirsel olabilir dimi.. bi ara biraz fazla sıkılmıştım. ama 4,5 aydır geçmedi doktorları dolaşıyoruz, yüzümün sağ tarafında gözümde dahil genelde söylenince farkedilen şişlik var ara ara artıp azalan ve arada ağrıyor göz kısmı özellikle. bi süre hiç düşünmemeyi denedim ama tamamen geçmedi. eğer sinirselse demek ki benim hayatımda en çok dikkat etmem gereken şey stres böyle kolay hasta olabiliyorsam

çalışmıyorum ama ben.. kpssye de gireceğim?
evet annemle sürekli kavga ediyoruz özellikle. ve kesinlikle anlamıyorlar.. ben sakin dursam da düzgünce konuşsam da annem sürekli kızma bağırma bana haksız ithamlarda bulunma modunda, kaldırmakta çok zorlanırım böyle şeyleri her zaman. benim umudumu, inancımı zedeliyorlar. kendimi bildiğimin kendimden düşüncelerimden emin olduğumun farkında varamıyorlar. inanmıyorlar. çok zorlanıyorum, sıkılıyorum.
inşallah, güzel arkadaşlıklara ihtiyacım var. aşk konusu da inşallah hayırlısı doğru insan olur, çok dua ediyorum. ama önce iş
işte bana o his pek gelmiyor falda ya da henüz öyle bilmiyorum.. yani bunu çıkarmayı bilmiyor da olabilirim.