Fal bakarken çenemi tutamıyorum

Cansu-S

BaşlangıçKilo:75.6 Güncel:55.5 Hedef:50
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
1.370
3.903
48
Her şekilde fal bakabiliyorum ama çok büyük bir sorunum var. Fal bakarken resmen kendimden geçiyorum. Olumsuz şeyler ya üstü kapalı söylenir normalde ya da söylenmez ben pat diye söyleyiveriyorum. Mesela teyzem hamileydi anneme fal bakarken bebeğin ölümünü gördüm bu hafta düşecek dedim sapasağlam bebek o hafta düştü sonra bana kızdılar söylenir mi öyle diye tabi bu tür olumsuz haberleri üstü kapalı nasıl anlatıyorsunuz?

Banada herkesin toz pembe şeyler söylemesinden bıktım olumsuzlukların söylenmesini isterim

Bana da baksana :)

Çok merak ettm bana da baksana diyesim geldi

@zehrina evet balık burcuyum

hahah. Tatlım Yengeç ve Balık'ın patavatsızlık ruhunda var Bunu kötü bir anlamda demiyorum sakın yanlış anlama. Aslında direk aklından geçeni düşünce süzgecinden geçirmeden birden söylemek. Bu da çok hisli olduklarından o an ne hissediyorsa aktarmak istediklerinden kaynaklanıyor bence.

Bu durumdan muzdarip 2 arkadaşım daha var. Biri yengeç, diğeri balık..

Belki biraz daha yavaş fal bakarak çözebilirsin bunu. Cümleyi söylemeden biraz beklemek ve daha farklı kelimeler düşünerek o falı ifade etmek gibi.

yengeçlere haksızlık etme @zehrina yengem

kötü bir şey görünce söylemek bana açıkçası zor geliyor, başta böyle bir şey görmek beni üzüyor çünkü. önce bir nefes alıyorum sonra yumuşatarak anlatmaya çalışıyorum

Yaa yok patavatsızım ben zaten hemde nasıl yavaş bakınca daha zor oluyor veya karşimdaki sürekli soru sorunca ama dur bi daha deneyim bi kaç tanesinden sonra alışırım herhalde yaa

Kızlar kusura bakmayın ama simdi bakarım dersen istek yoğunlaşır ve kadınlarkulübü bunun için pek uygun bir yer değil sanki :) fal baktırmak için 'gnoxis' gibi sitelere göz atabilirsiniz.

Kızlar kusura bakmayın ama simdi bakarım dersen istek yoğunlaşır ve kadınlarkulübü bunun için pek uygun bir yer değil sanki :) fal baktırmak için 'gnoxis' gibi sitelere göz atabilirsiniz.

Takılıyor musun gnoxis'e?:)))) gnoxis de yıllar geçiyor biri baksın diye , garibim AuRora ya patlıyor sonunda :)) ama bakarsanız ne güzel olur:)))

Banada herkesin toz pembe şeyler söylemesinden bıktım olumsuzlukların söylenmesini isterim
Olumsuz olanlari duymayin bence, sonra insan olacak diye beklentiye giriyor, en guzeli olumlu güzel cümleler, sonuçta fal eğlenmek pozitif enerji yuklenmek için degilmi

ağzından kaçması demek patavatsızsın demek değil büyük ihtimalle kontrol edemediğin psişik güçlerin var canım
kontrol etmek istiyorsan meditasyon reiki gibi yöntemlere başvurman lazım

Konu sahibi senden yardım istiyorum.Sana tek bir soru sorcam benim eltim hamileliğini saklayan herkesi kandıran bir insan,hem hamileymiş gibi konuşur hem de negatif der ne dediği belli değil insanı merak içinde bırakır özellikle bana yapıyor bunu anlamadım gitti. Senden ricam kahve falında kahveyi ben içsem eltimi düşünerek içsem bu kızın şuanda hamile olup olmadığını anlayabilir miyim.Kahvede hangi şekil gözükürse eltim hamile diyebilirim.Çok merak oluştu bende nolur yardım et.

Arkadaslar kahve falına iyi bakan kimler var ama sadece kahve iyi olsun istiyorum Torot sevmiyorum

Bakar misin yorumlarmisin

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-15-22-48-14-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2017-04-15-22-49-31-1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…