Her şekilde fal bakabiliyorum ama çok büyük bir sorunum var. Fal bakarken resmen kendimden geçiyorum. Olumsuz şeyler ya üstü kapalı söylenir normalde ya da söylenmez ben pat diye söyleyiveriyorum. Mesela teyzem hamileydi anneme fal bakarken bebeğin ölümünü gördüm bu hafta düşecek dedim sapasağlam bebek o hafta düştü sonra bana kızdılar söylenir mi öyle diye tabibu tür olumsuz haberleri üstü kapalı nasıl anlatıyorsunuz?
Bana da baksana :)Her şekilde fal bakabiliyorum ama çok büyük bir sorunum var. Fal bakarken resmen kendimden geçiyorum. Olumsuz şeyler ya üstü kapalı söylenir normalde ya da söylenmez ben pat diye söyleyiveriyorum. Mesela teyzem hamileydi anneme fal bakarken bebeğin ölümünü gördüm bu hafta düşecek dedim sapasağlam bebek o hafta düştü sonra bana kızdılar söylenir mi öyle diye tabibu tür olumsuz haberleri üstü kapalı nasıl anlatıyorsunuz?
Çok merak ettm bana da baksana diyesim geldiHer şekilde fal bakabiliyorum ama çok büyük bir sorunum var. Fal bakarken resmen kendimden geçiyorum. Olumsuz şeyler ya üstü kapalı söylenir normalde ya da söylenmez ben pat diye söyleyiveriyorum. Mesela teyzem hamileydi anneme fal bakarken bebeğin ölümünü gördüm bu hafta düşecek dedim sapasağlam bebek o hafta düştü sonra bana kızdılar söylenir mi öyle diye tabibu tür olumsuz haberleri üstü kapalı nasıl anlatıyorsunuz?
@zehrina evet balık burcuyum
hahah. Tatlım Yengeç ve Balık'ın patavatsızlık ruhunda varBunu kötü bir anlamda demiyorum sakın yanlış anlama. Aslında direk aklından geçeni düşünce süzgecinden geçirmeden birden söylemek. Bu da çok hisli olduklarından o an ne hissediyorsa aktarmak istediklerinden kaynaklanıyor bence.
Bu durumdan muzdarip 2 arkadaşım daha var. Biri yengeç, diğeri balık..
Belki biraz daha yavaş fal bakarak çözebilirsin bunu. Cümleyi söylemeden biraz beklemek ve daha farklı kelimeler düşünerek o falı ifade etmek gibi.
Yaa yok patavatsızım ben zaten hemde nasılhahah. Tatlım Yengeç ve Balık'ın patavatsızlık ruhunda varBunu kötü bir anlamda demiyorum sakın yanlış anlama. Aslında direk aklından geçeni düşünce süzgecinden geçirmeden birden söylemek. Bu da çok hisli olduklarından o an ne hissediyorsa aktarmak istediklerinden kaynaklanıyor bence.
Bu durumdan muzdarip 2 arkadaşım daha var. Biri yengeç, diğeri balık..
Belki biraz daha yavaş fal bakarak çözebilirsin bunu. Cümleyi söylemeden biraz beklemek ve daha farklı kelimeler düşünerek o falı ifade etmek gibi.
Yaa yok patavatsızım ben zaten hemde nasılyavaş bakınca daha zor oluyor veya karşimdaki sürekli soru sorunca ama dur bi daha deneyim bi kaç tanesinden sonra alışırım herhalde yaa
Kızlar kusura bakmayın ama simdi bakarım dersen istek yoğunlaşır ve kadınlarkulübü bunun için pek uygun bir yer değil sanki :) fal baktırmak için 'gnoxis' gibi sitelere göz atabilirsiniz.
Olumsuz olanlari duymayin bence, sonra insan olacak diye beklentiye giriyor, en guzeli olumlu güzel cümleler, sonuçta fal eğlenmek pozitif enerji yuklenmek için degilmiBanada herkesin toz pembe şeyler söylemesinden bıktım olumsuzlukların söylenmesini isterim
Hayır. Arkadaşlar özel mesajlarımda fal konulu 'sadece bana bak kimseye demem' diyen en az 30 kisi var. Eskisi kadar iyi fal bakamıyorum ve artık bakmıyorum. Lütfen mesaj atmayın.Bakar misin yorumlarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?