Fal Bakmayı Bilen Buraya Gelsin:)) (Kahve,Tarot,Su vb.)

sağ ol canım ağzına sağlık

başka bişi yok mu evet bugün kayın babam gil uzak yola gidecekelr

Ben fal bakmayi bilmiyorum ama: (

banada bakarmısın biosciences bende sanara bakarım tarot yada kahve

Ben de fal baktirmak istiyorum ama fal bakmayi bilmiyorum yardimci olabilir misiniz?

Merhaba bana da bakarmisin ben de sana katina veya lenormand kartlarina bakarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bana da bakarmisin ben de sana katina veya lenormand kartlarina bakarim

your_app_name uygulaması kullanılarak devjice_name cihazından gönderilmiştir.

kahve icin yarin gece cek gonder tatlimgenelde olsa biraz yorum yaparim yarin bende seninkini bekliyorum iyi geceler

kahve icin yarin gece cek gonder tatlimgenelde olsa biraz yorum yaparim yarin bende seninkini bekliyorum iyi geceler

Yarin gunduz eklerim falimi gece kahve icmem bu saatlere kalinca unuturum eklemeyi
Seninkinide yarin eklerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba, başlığınızı yeni gördüm, daha önceden keşfetseydim daanırdım zaten
bende kahve, deste ve tarot kartlarına bakabiliyorum ne isterseniz bakarım, tercihiniz ne ise müsaitseniz fallaşabiliriz

canım merhaba. ben sadece kahve falı bakabiliyorum. eğer müsait olursan resimleri yüklersn. fallaşabiliriz ..

kahve falı biliyorum fallaşabiliriz isterseniz

ben fal bakmayı bilmem yine de falıma bakar mısınız? :26: benim merak ettiğim evlilikle ilgili. evlenicek miyim? nasıl biriyle evlenicem ne zaman vs. bakarsanız çok mutlu olurum

Meraba. Fal bakmayi bilmem ama bakilmasini cook isterim karsiliksiz olsada bakar misinz bana da rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…