Fal bakmayi bilen?

birgenckiz97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
2
1
27
Kizlar merhaba! Ben buraya yeni üye oldum konuyu doğru yere mi actim acaba? :KK70: Bu aralar cok zor.donemden geciyorum son care fallardan meder ummak.işte pek adetim değildir ama fal baktirmak istiyorum. Aranızda bakabilen var miii?

Ben fal baktırmak istemiyorum çoook iyi bir hocaya ihtiyacım var napacan bilmiyorum göz yaşlarım sel oldu kurudu pınarlarım :KK43:((

Kizlar merhaba! Ben buraya yeni üye oldum konuyu doğru yere mi actim acaba? :KK70: Bu aralar cok zor.donemden geciyorum son care fallardan meder ummak.işte pek adetim değildir ama fal baktirmak istiyorum. Aranızda bakabilen var miii?
seninle önceden fallastık canımm hatırlıyorum tekrar fallasalım

Arkadaslar burada cok ovulen yildizname bakiyor denilen birine yazdim bakar misin diye. Ben de kahve bakacaktim. Atmis fali FİNCANINDA su var bu var diye. Ben de yildiznamede fincan ne arar deyince kivirmaya calisti. Sonra da hakaretler etti bana. Boyle kisilere dikkat edin. Fal baktirmak icin insanlari kandiriyorlar. Uyarmak istedim. Cok emin olmadikca kimsenin baktığı fala inanmayin, duygularinizla oynamasina izin vermeyin.

X