- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Acaba inandığınız için fal doğru çıkıyor olmasın? Fal bakanlar esnek cümleler kurarlar, biraz da destekli tahminde bulunurlar. Gerçekten yetenekli kişilerin sayısı azdır.
Mesela parmağında yüzük olan birine "Sen bu aralar eşinle sıkıntılar yaşamışsın" dersin, karşı taraf inanan biriyse "Aa evet, geçen gün şu sebepten kavga etmiştik" der. Bu falcının bildiğini göstermez, zaten ufak tefek tartışmalar her evlilikte olur.
Parmağında yüzük olan birine "Senin etrafında biri var" dersin. Karşıdakinin tepkilerine göre onu sevgili ya da sevgili adayı gibi yorumlarsın ki karşı taraf da bunu duymak ister zaten.
Ayrıca karşıdakinin burcunu öğrenir, ona göre karakter özellikleri sallarsın. Balık burcuysa "Gözyaşı döküyorsun" dersin, Yengeç ise "İçine kapanmışsın, insanlarla iletişmene rağmen kimseye gerçek yüzünü göstermiyorsun" dersin. Karşı taraf seni yönlendirecek yanıtlar sallar "Aa evet, şu olay beni çok yıprattı" diye. Sen de sana verilen ipucu üzerinden tahminlerine devam edersin.
Fal işe yaramaz. İşe yarayacağına inananlar yüzünden işe yarıyor gözükür. "İki gün sonra bir sorun sebebiyle canın sıkılacak" desem, sen de bana inanırsan, iki gün sonra sorunları "sen çağırırsın" zaten.
siz nekadar ard niyetli insanlarsınız Allah aşkına siteye üye olduğma pişman ettiniz .ben size giden varmı diye sordum ayıp eden sizssiniz.ben baktırdım falıma gayette keyf aldım bunu söylemekte ne var onu anlamadım ,bari yorum yaparken biraz daha az önyargılı olun ve başkalarının hakkını yemeyin.ilk mesaj demek nedir ki ben bu siteye üye olalı uzun zaman oldu ama böyle bir mevzuyu daha önceki yorumlardan da okudum ve ilk açılımımı bununla yaptım ne biçim insanlarsınız siz
uzun zamandır siteye üyeyseniz bir derdim var bölümünde dertlerin paylaşıldığını bilirsiniz. hoş, bölümün başlığı da gayet açık.
gittiğiniz falcının çalıştığı yere, adına kadar verip bir de online link veriyorsanız, ve bu ilk mesajınızsa şüphe etmek doğal değil mi?
uzun zaman oldu derken? profılınde 11 gün önce üye oldugu gözüküyor, ben mi yanlış gördüm acaba?
doğrudurkendisi uzun zaman diyince öyle yazdım ben de
baya uzun zaman olmuş hakikaten
evet ben baktırdım o dediğiniz sitedeki falcıya. önce online baktırdım. sonra da gittim öyle baktırdım. biraz hatalı olsalar da yüzde 99 u tuttu.
2 ayda bir baktıracağım.
en azından neler yaşayacağımı önceden bileyim de ona göre adım atayım. favorim
bu arada ben inanırım fala büyüye. inanınca daha rahat etkileşim oluyor falan bakan kişiyle.
inanırsanız falın doğru çıkma olasılığı artıyor.
büyü de aynı şekilde.
böyle düşüneceğnizi bilseydim hiiiç konu açmazdımm ben sadece baktıran başka arkadaşlar varsa yorum istedim. bilmeyenler yorum yapmasınlar
Konuyu açanın ki reklam üyeliği belli, size şaşırdım...
Bence 2 ayda bir yetmez her sabah kahvesinde baktırın ona göre adım atın...
İnanırsan tutarmış.... :18:
ya arkadaşım ben buraya üye oldum ama daha sonra hiç girip bakmadım bile. bu site çok karışık ve bu bölümü nerede paylaşacağmı bilemedim.şu saatte moralim bozuldu .bu bölüme paylaştım çünkü diğer bölümlerde msj kısmı gelmedi önüme.açıkçası ard niyet beslemediğim için saçmasapan bi konuya geldi.ben sadece başka baktıranlar varmı diye merak ettim olay bundan ibaret
verdiğim link i nasıl silebilirim yardımcı olurmusunuz? yasak olduğunu bilmiyodum çünkü
ben bunu bilmiyodum.bilseydim yapmazdım zaten. sadece oraya girip başka baktıran varmı diye merak ettim ve direk adı yazıp mesajı paylaşınca koca harflerle ismi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?