fal bilen yada internetten onerileriniz .cok zor durumdayim

sahra1986

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
43
7
39
Bir insanin hayati hepmi kisirdongu olur.hicmi degisen birsey olmaz .:KK43: su aralar acil bir falciya.ihtiyacim var.falcidan medet beklenmez biliyorum ama insan caresiz kalinca boyle sacma sapan seylerelebile bazen rahatlatabiliyor.arkadaslar aranizda bilen varmi yada.onerebileceginiz internttn yada.tlfla bildiginiz iyi bir falci varmi?

Bir insanin hayati hepmi kisirdongu olur.hicmi degisen birsey olmaz .:KK43: su aralar acil bir falciya.ihtiyacim var.falcidan medet beklenmez biliyorum ama insan caresiz kalinca boyle sacma sapan seylerelebile bazen rahatlatabiliyor.arkadaslar aranizda bilen varmi yada.onerebileceginiz internttn yada.tlfla bildiginiz iyi bir falci varmi?
Denediğin birileri var mı. Onları önermeyeyim. Burda adı geçen az kişi var çünkü

Var : Ben :KK55:
Telepati yoluyla fal bakıyorum ve 3 vakte kadar hayatında olumlu değişiklikler görüyorum.
En geç sonbahara feraha çıkacaksın.Hiç beklemediğin birinden reddemeyeceğin bir teklif alacaksın.

Canım ya o falcıları dinleyip daha da strese gireceksin, ne gerek var ki yaa :/

Falcının senin duymak istediklerini söyleyeceğini biliyorsun değilmi? Bosuna para verme ne duymak istiyorsun hepimiz yazalım. Tatlıımm tatlım iyimisin ne falcısı cok kötü durumundan omu kurtaracak seni?

Bazen insan olacaklara inanmaktan değilde şöyle güzel olacak böyle iyi olacak deyince bi umut diye anlıl ferah oluyor öyle birseysr sorun yok ama medet olmaz size

Gelecegi Allahtan baskasi bilemiyor, gecmisi de bilmeye gerek yok ee bu falcilardan ne medet umuyosunuz anlamiyorum ne manasi var

Ben varim iletisime gec benle.

Goruyorum goruyorum.
Senden cok pis para koparirim goruyormm

Ilkay gur iyidir. Verdigi tarihler, soyledikleri bende cikiyor. Elektrik meselesi tabi.

Hanımlar hepiniz güzel şeyler duymak istediğini anlamışsınız işte. Ee ne bu sitem.. Derdi anladıktan sonra derman üretmek zor değil :KK66: :KK66: :KK66:

Yükle falını sayfaya canım bakayım ben :KK66:

fala inanmadıgım halde saçma buldugum halde merakımdan internetten fal baktırmıştım bir kere o ara da piskolojim iyi değildi aileme bişey olacak korkum hat safhadaydı
falda ölüm haberi çıktı fala inanmayan ben korkudan yatamıyorum sbah aynı falın aynı siteye tekrar gönderdim çook farklı yorumladılar ondan beri falla işim yok :KK12:

En son Taksim'de bir falcıyla kavga ettim o günden beri tövbeliyim:KK53::KK53:
Bana dedi ki; şu tarihte şu olmazsa gel beni bul. Bende nasıl safsam o an inanmak istedim. Neyse efenim o tarih geldi; hiçbir şey olmadı! (beklediğim) Neyse ben de gittim "beni bul diye kendinizden emindiniz" demeye. Neyse gittim, kadınımsı erkeği buldum, dedim "beni hatırladınız mı?" o da "hayır!" dedi haliyle. "E nasıl yani falcısınız her şeyi bilmeniz gerekmez mi benim kim olduğumu bilmiyorsunuz yani:KK14:" diye bir güzel morsuttum bunu duyunca "ay hatırladım ya şimdi eee olmadı mı o iş?" diye sordu. E ondan geldim falan filan ikna etti zorla bir de fal hediye etti. Buraya kadar doğal-normal. Sonra yine bir tarih verdi bana kendisi, yine olmadı. Bu kez "yine gel" demedi tabi. Ben kinlendim içten içe. Neyse arkadaşlarımı aldım gittim, hepsine tek tek baktı. Yalnız önceden olayı anlatıp tembihledim dalga geçmeleri için "ya he he" gibisinden cevaplar verdirdim. Bayağı makara yapmışlar bununla bir kaçını da kovmuştu sinirden hatta:KK71: En son ben girdim, "beni bu sefer de unutmadınız umarım" dedim. Sonra el mahkum bir şeyler salladı işte. Çıkarken de oradaki herkese "boşuna para vereceksiniz bir bok bildiği yok" diyerek çıktım. Iyi de yaptım. Çünkü kendisi ÇOK MEŞHUR. Çok şeyi bilen sanıyordu kendisini. Küçük yerin falcısı olsa kendi halinde; bir şey yapmazdım. Ama çok da pahalı bir falcı, hesap da kabarık geliyor kahve falan içiyorsunuz beklerken. Bayağı da sıra bekleniyordu hatta. Kısacası: bu işe para veren herkes salaktır kusura bakmayın...

X