Tamam canım iyiysen falda fllslm az snra:)Ben de kahve falı bakarım kızlar, ama nedendir bilmiyorum bir turlu kendi falıma bakamıyorum
Canım daha yeni gördüm yazını, iyi baktıgımı söylerler sen nasıl bakıyorsun :)Tamam canım iyiysen falda fllslm az snra:)
bnmde iyi baktgmi solerler canim fallslm o zmn musaitsenCanım daha yeni gördüm yazını, iyi baktıgımı söylerler sen nasıl bakıyorsun :)
Tabii canım musaitim bugun de kahve içmiştim hazırda duruyor fotoları :) özel mesajla atılıyor mu fotoğraf acaba bilmiyorum nasıl yapalımbnmde iyi baktgmi solerler canim fallslm o zmn musaitsen
Canım ben kahve baktığım için göremiyorum kendimde bir yorum yapamıyorum nedense :)ben bazen kendime bakabiliyorum nadiren çıkıyo
aynn tatlim ozele at o sekilde knslm bnmkde hazr zaten:)Tabii canım musaitim bugun de kahve içmiştim hazırda duruyor fotoları :) özel mesajla atılıyor mu fotoğraf acaba bilmiyorum nasıl yapalım
canim bklettm seni biliorm ama birz yogunlugum var bu hafta aklimdsn bakicam:)Yeni konun hayırlı olsun canım :)
canim bklettm seni biliorm ama birz yogunlugum var bu hafta aklimdsn bakicam:)
Tamm canım ne falı bakıosn:)bn tarot kahve bakıorm ıskambıl bakmayı bıraktım ıkısınden bırıne bakayım sana da:)Eski konuyu hortlaticam ama banada bakar misin? Karşılıklı bakışalım? :)
Ben boyle bı topıc actıgımı bıle untmsm:)Eski konuyu hortlaticam ama banada bakar misin? Karşılıklı bakışalım? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?